Юксел Кадриев и Натали Трифонова влизат в "Гласът на България", големи изненади утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:26 / 09.09.2023
11082
Едни от най-обичаните лица в ефира на bTV – новинарската двойка Юксел Кадриев и Виктория Петрова, водещият на "120 минути“ - Светослав Иванов, очарователната Натали Трифонова и водещите на "Преди обед“ - Деси Стоянова и Петър Дочев, ще блеснат в първия празничен епизод на "Гласът на България“ - утре вечер точно в 20:00 ч. С много настроение и със страхотни пожелания в премиерното издание специално ще се включат още - Любо Киров, Графа, Михаел Филева, Поли Генова и още любими треньори в шоуто през годините за силно начало на новия сезон!

Звездните треньори - Мария Илиева, DARA, Миро и Мастър Лечев отдавна са готови и нямат търпение за старта и още с първото изпълнение на сцената ще влязат в епична битка за най-добрия "глас на България“. В неделя вечер, четиримата ще имат нелеката задача да избират гласове за отборите си измежду изключителни, разнообразни и силни участници, с нечувани гласове и забележителни житейски истории. В действие, с гръм и трясък ще влезе и новото правило на супер блок бутона, а изненадите, усмивките, забавните и неочаквани ситуации в залата - буквално ще валят.

Утре вечер от сцената на любимото музикално шоу ще се лее българският глас на Ариел от "Малката русалка“ и на Изабела от "Енканто“ – любими героини от анимациите на Дисни на милиони зрители по света. Всички в залата ще се насладят още на най-добрия певец на латино у нас, на изключителен госпъл изпълнител, който идва в шоуто от малко българско селце и на невероятния глас на момиче, чиято майка пази пъпната й връв цели 16 години, за да я хвърли точно на сцената на "Гласът на България“.

Невероятната историята на български рокаджия, който е бил бездомник в САЩ, но успява да преодолее изпитанията и да преобърне живота си, определено ще развълнува зрителите пред екраните, а своеобразно и ударно завръщане на музикалната сцена ще направи и позабравената родна R&B звезда Лейди Б, с емоционален и много личен разказ за живота си. Изненада за всички ще бъде и появата на първия участник в историята на "Гласът на България“, който ще се завърне на сцената в десетия му сезон - с нова надежда, с чудна професия и сериозен опит зад гърба си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6600):
31.05.2024 Бг Барбито всеки месец си слага хиалурон
31.05.2024 Край на спекулациите: Снимки разкриват разделени ли са Бен Афлек и Дженифър Лопес
31.05.2024 И Ергенът Евгени се подигра на Алек
31.05.2024 Той е любовта на живота й, а след трагичната му смърт тя обръща света на модата завинаги
31.05.2024 Доналд Тръмп поиска спиране на филм с Мария Бакалова
31.05.2024 Българин е специален гост в дома на Филип Плейн
Още новини от Любопитни новини:
Българин е специален гост в дома на Филип Плейн
Коментар за гафа на Цветанка Ризова: Корпоративните шефове ще тър...
Нова присъда за Мадона
Странна миризма около имението на Меган и Хари в Калифорния
Организация: Да шофираш като жена означава най-вече едно: да оста...
След смъртта на баща си Павел получил смразяващо обаждане: Топкит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).