Върна се от оня свят, а сега е по-мотивирана от всякога

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:43 / 04.05.2022
91586
Не съм се помръдвала повече от шест години, време е да вляза във форма. Това сподели Цвети Стоянова. Бившата художествена гимнастичка се посвещава на 30 дневно предизвикателство. Целта е да подобри физическото си състояние и да помогне на други хора да влязат във форма за лятото, което наближава. Златното момиче разкри, че през изминалите шест години спортът е останал на заден план. 

След инцидента, при който Цвети падна от шестия етаж на жилищна сграда в столичен квартал, гимнастичката успя да постигне успехи със здравословното си състояние. Красавицата буквално се върна от оня свят и след продължителна рехабилитация Стоянова отново може да тренира без проблем. Именно затова Цвети предизвика свои приятели и последователи в мрежата да стартират напълно безплатно тренировки с нея. Гимнастичката обещава, че в продължение на един месец ще качва видеа с тренировки, здравословни рецепти и полезни съвети.

Шеговито или не съвсем, Цвети сподели, че през последните месеци е качила 20 кг, които сега трябва да свали, писа "България Днес".

"Естествено, това няма как да стане за един месец. Изготвила съм специален комплекс от упражнения. Ще бъдат разделени на две части. Първата тренировка ще включва минимум 10 км ходене и бягане на ден. Втората тренировка ще бъде онлайн с мен", съобщи Цвети навръх 1 май.

"Избрала съм максимално лесни и прости упражнения, които са съобразени изцяло със здравословното ми състояние и факта, че не съм се помръдвала повече от 6 г. За създаването на всеки нов навик са необходими точно 21 дни. Надявам се това, което ще направим, да се превърне в навик за вас и в здравословен начин на живот", допълва Цвети ден преди да започне предизвикателството.

Виж коментарите (1)

Още по темата (63):
01.05.2023 Нов инцидент с бившата гимнастичка Цвети Стоянова!
03.09.2022 Никога не се бе показвала с такава прическа, отива й много
06.10.2020 Нов кошмар за Цвети Стоянова
24.05.2019 Поредна драма в живота на Цвети Стоянова
01.09.2018 Цвети Стоянова изуми всички
24.08.2018 Цвети Стоянова отписа много от старите си приятелки
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).