Volvo Cross Country седмица в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:42 / 13.06.2017
4173
От 12 до 16 юни в Пловдив ще се проведе Volvo Cross Country седмица, посветена на Cross Country и SUV гамата на шведската премиум марка. В рамките на една седмица, от 12 до 15 ч. пловдивчани, гостите на града и посетителите на бирария JÄGERHOF ще имат възможността да се докоснат на живо до световния бестселър ХС60, флагмана в SUV гамата - ХС90 и най-новото попълнение в луксозната серия 90 на Volvo - V90 Cross Country.

Вече 20 години Cross Country моделите на Volvo са прочути със своята стабилност и висока проходимост при всякакви пътища и климатични условия. Те са предпочитани от любителите на луксозни автомобили, които искат да добавят щипка екстремност към своите пътешествия.

Всеки един от моделите на Volvo - XC90, XC60 и V90CC, съчетава по уникален начин мощност и ефективност на двигателя с грижа за природата, системи за безопасност от най-ново поколение и модерни технологии, които улесняват ежедневието. Интериорът на Volvo автомобилите е изработен от най-качествените материали, със специално внимание към детайлите и в хармония с отличителната скандинавска осанка на екстериора.

Уверете се сами, заповядайте на тест-драйв от 12 до 16 юни, между 12:00 и 15:00 ч. на паркинга на бирария JÄGERHOF, Пловдив. Всеки, тествал автомобил в посочения период, ще има възможността да спечели награда - уикенд с Volvo и почивка за двама в луксозен комплекс.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Звездно бебе с приказна погача
Троен годеж в Hell's kitchen
Марина Стоименова: Гледам го и не мога да го осъзная
34 години заедно: Ето я жената на Орлин Горанов
Алекс Гърдева: Бони показа много подлост и наглост!
Журналист за "Денсинг старс": Позорен финал! Крайно несправедливо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).