Вижте 8-минутния филм на Euronews за Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
16:15 / 03.01.2011
17823
Днес от 14.15 часа по телевизионния канал Euronews бе излъчен репортаж за културно-историческите обекти в Пловдив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Първоначално от Общината разпространиха информация,че  филмът ще бъде даван по National Geographic, но малко преди излъчването се коригираха.

Поредицата от филми за града под тепетата бяха заснети по проекта "Провеждане на целогодишна рекламна кампания на дестинация България по водещи паневропейски телевизионни канали", чийто бенефициент е Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.

Снимачният екип на телевизионния канал засне продукцията "Metropolitans". Формата на предаването цели представяне на начина на живот в големия град като очарователен микс от античното културно наследство и модерното настояще. Акцентът е върху културно-историческите паметници в Пловдив, с цел популяризиране и утвърждаване на България като атрактивна туристическа дестинация с уникално културно и историческо наследство. Екипът снима предаването "Metropolitans" в Регионалния археологически музей (РАМ-Пловдив), Регионалния етнографски музей, Античния театър, Римския стадион и Древния форум - "Одеон".

 

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (39)

Още по темата (3):
03.01.2011 Филмът за Пловдив по Euronews, а не по National Geographic
03.01.2011 Днес излъчват филма на National Geographic за Пловдив
27.12.2010 National Geographic излъчва филм за Пловдив
Още новини от Любопитни новини:
Звездно бебе с приказна погача
Троен годеж в Hell's kitchen
Марина Стоименова: Гледам го и не мога да го осъзная
34 години заедно: Ето я жената на Орлин Горанов
Алекс Гърдева: Бони показа много подлост и наглост!
Журналист за "Денсинг старс": Позорен финал! Крайно несправедливо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).