Уволнената от БНТ Валя Ахчиева крие милиони

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
18:15 / 12.02.2019
33402
Свалената от ефира на БНТ журналистка Валя Ахчиева не си търсела настървено нова работа, защото на практика била милионерка, издават нейни колеги. Бившата водеща на "Открито“ нямало да сподели съдбата на също освободените от длъжност Ани Цолова и Милен Цветков (който стигна до просешка тояга), понеже работата ѝ в телевизията съвсем не била единственият ѝ източник на доходи.

Освен със скандалите на професионално ниво Ахчиева е известна с тези от личен характер, които са свързани най-вече с високия ѝ стандарт на живот. Неотдавна телевизионерката бе разкрита, че в извънработно време натиска газта на поръчково златисто BMW за 150 бона. Преди него тя отново сядала зад волана на джип от същата марка. Такава кола с едната заплата няма как да се купи, категорични са колегите на журналистката. А тъй като официално мадам "Открито“ не е признавала да има платежоспособен мъж до себе си, въпросът как си позволява живот с подобни екстри, е тема номер №1 сред клюкарите в БНТ, пише "Ретро".

Освен със скъпите автомобили, които открай време кара, Ахчиева се слави и с афинитета си към модата. Запознати разкриват, че имала цяла колекция луксозни палта от естествени кожи, напомнящи ранната Алла Пугачова, за които нейни колежки твърдят, че през годините пръснала почти 50 хиляди лева. Често в студиата на БНТ се появявала и с чанти в искрящи цветове на любимия си дизайнер Джорджо Армани, които вървят средно по 700-1000 лева за бройка.

Преди години журналистката влезе в окото на бурята с амбициите си да нагази в големия бизнес. Тогава стана ясно, че е притежателка на 100 декара гори до село Рударци, оценявани от специалисти на стотици хиляди левове.

Мястото е известно като пернишкия Бевърли Хилс заради факта, че редица заможни нашенци, сред които Ани Салич, Мая Манолова, Весела Лечева, имат палати там. Ахчиева разгневила жестоко местните жители с идеята си да построи завод за преработка на отпадъци, без да вземе предвид екологичните норми. Нейната фирма, която беше намерила испански инвеститори, искаше да изгради съоръженията над населеното място. Селото, което се слави с хубавата си природа, реагира остро на бизнес плановете на журналистката, а кметът дори я заплашил с бомба, като впоследствие общината осуетила строежа на завода.

Виж коментарите (7)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).