Удостоиха инж. Веселин Чипев с почетното звание "Доктор Хонорис Кауза"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:18 / 09.08.2017
17408
Европейското висше училище по икономика и мениджмънт удостои с почетното звание "Доктор Хонорис Кауза" почетния консул на Молдова в Република България инж. Веселин Чипев. Решението беше взето заради изключителните му заслуги към студентите и преподавателите на заседание на Академичния съвет на 18 юли по предложение на президента на ЕВУИМ.

Инж. Веселин Чипев е учредител и председател на "Българо-молдовската търговско промишлена камара" - сдружение с нестопанска цел и в обществена полза. Той е сред най-изтъкнатите партньори на ЕВУИМ, подпомагащ студентите чрез предоставяне на стипендии, осигуряване на практики и стажове, както и организиране на бизнес форуми с участието на студенти и преподаватели. Центърът за кариерно развитие на ЕВУИМ осъществява множество практики и стажове в реална бизнес среда в бизнес структурите на инж. Чипев, включващи фирми в хотелския бизнес, производството и мениджмънта. 

Много от студентите след дипломирането си започват професионалната си кариера в тези структури.

Със съдействието на инж. Чипев Европейското висше училище по икономика и мениджмънт започва академичен обмен с висши учебни заведения в Молдова. Почетният консул на Молдова е собственик на хотел "Роял Спа" във Велинград, на аристократичния Capital city center и е партньор в първия и единствен по рода си фитнес център Pulse Fitness & Spa Plovdiv.

Президентът на Европейското висше училище по икономика и мениджмънт проф. д-р Мариана Михайлова е уверена, че партньорството на Висшето училище с инж. Веселин Чипев ще продължи да се развива и задълбочава и на национално и на международно ниво.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).