Трима пловдивчани сред най-желаните ергени в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
16:34 / 06.07.2016
39034
Отново стартира класацията "Ерген на годината", а от 2015 г. бяха въведени нови правила при избора на най-желаните мъже в България. В рамките на два месеца родните лайфстайл журналисти и главни редактори ще гласуват за ергените, които са разпределени в четири категории: "Шоубизнес", "Бизнес", "Политика" и "Спорт". 

Над 80 са актуалните български мъже, които ще се състезават в престижната надпревара. 

Медиите ще са тези, които ще изберат по един победител във всяка една от категориите, гласувайки чрез специални анкетни карти. Традиционно през август ще станат ясни призьорите в отделните категории. 

Победителите ще получат стъклени статуетки и персонални подаръци от генералните спонсори на конкурса.

Тази година от селекцията отпаднаха някои от миналогодишните участници, които вече скъсаха с ергенлъка. Сред тях е актьорът Дарин Ангелов, който мина под венчило с чаровната Антония Русева. Любимите жени на тв водещите Димитър Павлов и Део им родиха наследници, а бившите ергени са на седмото небе от щастие. Външният ни министър Даниел Митов пък освен, че се ожени, стана и горд татко на момиченце.

В престижния списък попадат обаче и нови перспективни ергени. Актьорите Бойко Кръстанов и Юлиан Кръстев, риалити звездата Джино Бианкалана, водещият на "Събуди се" по Нова телевизия Деян Веселинов, младите бизнесмени Вълчо Арабаджиев, Кирил Търев и Недко Петров, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, футболистът Иван Бандаловски и световният шампион по сноуборд Радослав Янков. Мартин Иванов, известен като Данона, е сред претендентите за ерген на годината в категорията "Политика".

В надпреварата се завръща и Валери Божинов, който е в процес на развод, а връзките му с Алисия и Николета Лозанова са вече в миналото. Футболистът на "Партизан" Белград отново се нарежда сред най-желаните свободни мъже.


Виж коментарите (13)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).