Трима бивши участници в "Игри на волята" са помогнали на Рълев да спечели

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:56 / 04.12.2023
21719
Трима бивши участници са изковали победата на Иван Рълев в "Игри на волята“. Оказва се, че трио от предния сезон на формата подготвя Рълев, за да спечели финалната битка на арената и да грабне чека от 100 бона.

Става дума за Ники Чакалов, Димитър Лефтеров и Гого. Триото в продължение на близо година разкрива тайните на шоуто. И подготвя Рълев да бъде истинска машина. От години Иван мечтае да бъде сред участниците в "Игри на волята“, но все нещо не му достига в първите години. Рълев се свърза с тримата и ги моли за съвети как да премине кастингите. Следва положителен отговор и нечовешки тренировки както и изпипани до краен предел тънкости на формата.

По думите на бившите участници те дори споделят пред продуцентите, че следващият победител се готви при тях. И ето, че Иван е избран. А останалото е вече история.

"И аз се чувствам победител, защото един приятел постигна една обща цел - Рълев да е кралят на "Игри на волята“, споделя Гого. Под вещите напътствия на триото Иван се превръща в истински войник. Първо той е слабичък, но издръжлив. Тренировките дават резултат.

"С годините той е усвоил, както физически качества, така и качества, с които спокойно човек да може да се нарече достоен мъжкар. Ние тримата сме повярвали в теб толкова много и сме предсказали бъдещето, посочвайки следващия победител във формата“, споделя Чакалов.

"Като го изпращах към това приключение, му казах няколко думи, които после ми сподели, че са го държали до последната победа“, добавя пък Лефтеров. В същото време пък участниците от 5-ия сезон на "Игри на волята“ се събраха на шумен купон.

Всички изгледаха финалния епизод, разбира се, знаейки какво ще се случи. А след това забегнаха на чалготека. Най-деен на сцената бе 51-годишният Краси Дунев. Олимпийският, вицешампион от игрите в Атланта направо скъса синджира и не можеше да бъде свален от сцената на чалготеката. Дунев се забавлява дори повече и от победителя и неговото обкръжение и разтърси всички с движенията си на дансинга, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6601):
31.05.2024 Болестите, които ни "пазят" работното място
31.05.2024 Бг Барбито всеки месец си слага хиалурон
31.05.2024 Край на спекулациите: Снимки разкриват разделени ли са Бен Афлек и Дженифър Лопес
31.05.2024 И Ергенът Евгени се подигра на Алек
31.05.2024 Той е любовта на живота й, а след трагичната му смърт тя обръща света на модата завинаги
31.05.2024 Доналд Тръмп поиска спиране на филм с Мария Бакалова
Още новини от Любопитни новини:
Българин е специален гост в дома на Филип Плейн
Коментар за гафа на Цветанка Ризова: Корпоративните шефове ще тър...
Нова присъда за Мадона
Странна миризма около имението на Меган и Хари в Калифорния
Организация: Да шофираш като жена означава най-вече едно: да оста...
След смъртта на баща си Павел получил смразяващо обаждане: Топкит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).