ТiкТоk въведе нови правила

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:06 / 03.03.2023
2540
Платформата ТiкТоk въведе нови правила, които засягат всички потребители под 18 години. В приложението ще има ограничение за време за по-младите потребители, информира BBC. При достигане на лимита от 60 минути време дневно, потребителите под 18 години, ще трябва да въведат парола, която да им позволи да продължат да използват приложението в този ден.

Промяната ще бъде въведена в следващите няколко седмици. Това е едно от правилата, които трябва да подобрят престоя пред екрани за младите потребители. Платформата позволява в нея да се регистрират лица, навършили 13 години. Тези, които не са пълнолетни, ще получават седмичен доклад за екранно време.

Родителите, които използват семейната опция в приложението, ще могат да залагат лимит на използване на приложението. Те ще имат възможност и да проследяват точно как се използва програмата от децата им.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).