Танцуващият милионер зарадва феновете си с ново видео за Коледа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:03 / 30.12.2017
6543
Танцуващият италиански милионер Джанлука Ваки отново напомни за себе си с нов танцувален клип около Коледа.

Танцът му стана вирусен, като сподели видеоклип със себе си, излизащ от крио камера за борба с стареенето, и изпълнявайки танц само по гащи и заскрежени ботуши.

Италианският милионер отприщва най-палавите танцови движения Камерата за криотерапия е устройство, което изстудява тялото с температури от -16 ° С, а 50-годишният Джанлука смята, че използва лечението, за да се чувства млад и да запази кожата си стегната.

Видеоклипът бе видян повече от 76 500 пъти и в рамките на първите няколко часа и получи повече от 750 коментара. Ваки оттогава се превърна в нещо като звезда за социалните медии - показвайки разточителния си начин на живот на яхти, самолети и плажове на своите 11,2 милиона последователи.  

Бизнесменът получи известност, когато беше видян на почивка със Зак Ефрън през 2014 г. и оттогава беше забелязан с хора като Кристиано Роналдо и Луис Фонси.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).