ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Стрелци, днес е ден за работа! Козирог, днес е вашият ден за успех
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:36 / 21.04.2021Коментари (0)3692
©
Дневен хороскоп за 21.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова- Алена

Зодия Овен:


Знаете какво искате да постигнете, въпреки, че ви глождят съмнения в правотата ви и не сте изпълнени с желание за активна работа. Разсеяността ви на работното място може да доведе до сериозни грешки и пропуски, с които трудно ще се справите. Отложете деловите срещи и разговори, ако не сте се подготвили с исканията и идеите си, които да поднесете на вашите бъдещи и настоящи партньори. Не посрещайте гости. По-добре е да развалите отношенията си с тях, отколкото с интимната си половинка. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не насилвайте половинката си за интимни изживявания.

Зодия Телец:

Рискувате да попаднете във властта на ваши нови познати, даващи ви нереални обещания. Ако се подведете може да усложните живота си не само на работното място, а и у дома. Дебне ви опасност от финансови загуби. Опитайте се учтиво да отдалечите от себе си всички ваши познати и колеги, към които не изпитвате доверие. Не се дистанцирайте от интимната си половинка с извинението, че сте уморени. В интимните отношения сте променливи. Преминавате през опити да се нараните взаимно до мигът на сдобряване и сексуални удоволствия.

Зодия Близнаци:

Въпреки трудностите се занимавате успешно с рутинните си задължения. На работното място се справяте отлично. Умението да преодолявате препятствията без усилия ще впечатли колегите ви и ще поискат да им помогнете. Отложете и в днешния ден деловото общуване. Няма да е успешно. Приемете само тези срещи, които сте планирали и изискват да завършите вече започнати разговори. В личните отношения сте заплашени от проблеми. Не отказвайте съвети от страна на близките си. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с интимната си половинка, ако не сте сигурни в чувствата си.

Зодия Рак:

Чувствате сте спокойни и прекалено самоуверени на работното място. Въпреки това не поставяйте ново начало, което ще повлече след себе си проблеми, водещи до необратими последици и финансови загуби. Помислете си с кого е време да изясните отношенията си и го направете без притеснение. При делови срещи бъдете умерени и внимавайте с приказките си. Вечерта си останете у дома и не бягайте от семейните си задължения. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви. Не прикривайте чувствата си. 

Зодия Лъв:

Постепенно забравяте за притесненията си от предишните дни Овладявате с лекота нови и необичайни знания. Занимавайте се само с обичайната си работа. Не започвайте важни нови задачи. Стабилизирайте постигнатото. Дали ще се радвате на хармонични отношения с вашите колеги зависи само от вас. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с недвижими имоти и наследствени въпроси. Денят е идеален за интимни срещи и сексуални удоволствия. Очаква ви романтично запознанство. 

Зодия Дева:

Сутринта ще се ядосате заради ваши роднини, които са ви дошли неканени на гости и искат да се занимавате с техните проблеми. Следобед подгответе и съгласувайте с колегите си финансови документи. Предстоят ви имотни делби и проблеми с вашите роднини. Венера ви обещава невероятно любовно приключение. Ако искате да спечелите човека до себе си, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови.

Зодия Везни:

Прояви на агресия, амбиция и неправилна оценка на ставащото ще са причина за конфликти на работното място и в личния ви живот. Бъдете внимателни и предпазливи. Не мислете само за кариерата си. Не се намесвайте в никакви спорове между вашите колеги, защото ще ви изкарат виновни. Ако все още се обичате с интимния си партньор, не трябва да се поддавате на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.

Зодия Скорпион:

Ще се разочаровате от отношенията си с вашите колегите и приятели. Днес осъзнавате, че те са по-различни от представите ви, въпреки, че много сте им помагали, но без да ви благодарят. Чувствате се използвани и наранени. Нямате желание да се справите със задълженията си. Ако ви предложат пътуване, не го отказвайте. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. Влюбени и привлечени от партньора си сте, но изпитвате страх да не бъдете наранени в интимните мигове.

Зодия Стрелец:

Сутринта ще осъзнаете, че личните ви отношения са пред разпад. Отдайте се на работа, за да забравите тягостните мисли. На работното място сте агресивни и нетактични, готови да излеете яда си на вашите колеги, които нямат вина за проблемите ви. Заемете се със задълженията си и замълчете, вместо постоянно да ги заливате с критика. В личните отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от казани не на място ваши думи. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не изясните отношенията си.

Зодия Козирог:

Променливи сте и сте склонни да се ровите в ненужни подробности, които изнервят околните. Те са пречка да сте перфектни в работата си. Изпуснете ли сроковете за изпълнение на поставените задачи сериозно ще си навредите. Начинанията са успешни, ако сте преценили както възможните ползи, така и възможните провали. Направете всичко възможно да откажете поканите за гостуване, ако имате такива. Останете си у дома с любимите си хора. Сексът ще ви подейства натоварващо. Преценете дали да не пропуснете тази нощ интимните мигове.

Зодия Водолей:

За вас е по-добре да се отдадете на работа, вместо да губите време в мечти за професионалния си възход. Ще се сблъскате с непредвидени трудности, ако не сте отговорни и гъвкави, за да се съобразите с промените. Заемете с неразрешените проблеми и отложени задачи, които изискват от вас значителни финансови инвестиции. Не отвличайте вниманието си със странични занимания. Вечерта си създайте романтична обстановка и зарадвайте с приятни емоции любимите си хора. Сексът със сигурност ще ви зареди с достатъчно енергия, за да сте във форма на следващия ден.

Зодия Риби:

Склонни сте да печелите и да помагате на всички нуждаещи се, но го правете с мярка. Не проявявайте щедрост, ако не е заслужена. Добре е да се вслушате в съветите на приятелите и колегите си. Не се сърдете за полезната критика, защото на работното място късмета не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изказванията си. Ако имате проблеми в личния живот или семейството, проведете откровен разговор, вместо да се противопоставяте. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате на сексуални изживявания с любимия си.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: