Стивън Сегал прекъсна интервю в Би Би Си и напусна студиото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:02 / 06.10.2018
4270
Стивън Сеагъл беше гост на програмата Newsnight в Би Би Си, но интервюто приключи няколко минути след началото. Актьорът  свали микрофона си и напусна студиото, след като го попитаха за множеството обвинения в сексуален тормоз.

Интервюто започва с въпрос как екшън звездата се запознал с руския президент Владимир Путин.

"Поканиха ме в дома му на среща с дипломати. Разговаряхме за бойни изкуства и стана ясно, че имаме много сходни интереси. От тогава се сближихме и станахме добри приятели", заяви Сегал.

"Ако би ви се наложило да избирате между гражданство в Русия или САЩ, какъв би бил изборът ви?“ е вторият въпрос към Сегал. "Не ми се налага да избирам“.

Но водещата продължава в същата посока: “Но все пак прекарвате много време в Русия и САЩ, снимате филми. Има нещо, което би трябвало да е повлияло на живота ви в Америка, говоря за обвиненията срещу вас в тормоз и изнасилване, иска ми се да ви попитам как се справяте с всичко това?“. Тук Сегал слага край на интервюто, изважда слушалката от ухото си и напуска студиото, без желание да обсъжда тази тема.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).