Собствениците на определени марки автомобили катастрофират най-често, ето кои са те

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:19 / 06.05.2024
4964
Скорошно проучване на Университета на Западна Англия (UWE Bristol) и Agilysis, анализиращо над 400 000 пътни произшествия във Великобритания, показа, че шофьорите на определени марки автомобили, като Subaru, Porsche, BMW и Jaguar имат повече катастрофи, причинени от агресивни маневри, отколкото марките като Skoda, Hyundai и Suzuki.

По думи на Алън Тап, професор по социален маркетинг в UWE Bristol's Business School, до голяма степен за това са виновни рекламите на автомобилите, които подтикват бързо шофиране.

"Ние знаем, че някои производители на автомобили харчат стотици милиони долари по света всяка година, рекламирайки своите автомобили с изображения, които в някои случаи едва доловимо предполагат връзка между тяхните марка и "шофиране с висока скорост“, казва той, цитиран от businessnovinite.bg

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Най-откровеното интервю на Андре Токев
Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
Снимат една от най-големите италиански продукции в България
"Мила ми, Венето..." - вечната и забранена любов на Ботев
Писателят Димитър Калбуров за баща си: Живеехме заедно, а не си г...
Най-после: Ненчо Балабанов и Катрин показаха прекрасната си дъщер...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).