Славка Калчева пострадала много лошо, все още се възстановява

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:55 / 31.05.2022
6121
Голямата българска певица Славка Калчева е пострадала лошо преди няколко месеца. Изпълнителката на "Бяла роза" си е счупила крака, разкри тя пред "България Днес".

Инцидентът станал през март. Калчева вече е добре. Не е с гипс. Кракът не я боли. Ала все още се страхува да го натоварва. През уикенда изпълнителката на вечния хит "Бяла роза" бе гост на най-голямото добруджанско хоро. Хоротеката се проведе в село Бранище.

"Не успях да се хвана на хорото, защото гледам да си пазя крака. Все още не ми позволява да скачам, тъй като отскоро съм добре - обясни пред "България Днес" Калчева. - Събитието бе много впечатляващо. Стадионът в селото бе очертан с ленти като границите на България. Много хора имаше", обясни още Калчева, която за пръв път е гост на хоротеката. Калчева не пропуска да изпее най-големия си хит "Бяла роза". През тази година песента навършва 22 години.

"Не водя статистика колко пъти съм я пяла. На всяко събитие, тържество, събор, концерт я изпълнявам поне по два пъти. Винаги питам хората, когато приключа с репертоара си, какво искат да чуят отново. И те са категорични. Искат си "Бяла роза". Когато ги попитам дали не им е омръзнала, ми казват, че няма как това да се случи", разкрива още Калчева.

Народната певица планира да изненада феновете си. По случай годишнината от създаването на най-големия й хит Калчева вече ще го изпълнява по два пъти. "Щом чуят "Бяла роза", всички се хващат на хорото. Затова вече на изяви ще я пея по два пъти, без публиката да ме кара. Това е моят подарък за феновете", добави Калчева.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
50-годишната Росица Пейчева разкри името на бебето
Обрат! Ергенката Надежда дава втори шанс на Алек
Бурите са били много силни, изместили са центъра на земното магни...
Любимец на зрителите взе ресторанта на шеф Токев
Гадателката, предсказала смъртта на иранския президент в ефир, пр...
Един от най-обичаните водещи у нас се обясни в любов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).