Синът на Тошко Йорданов в яростна надпревара с коли край Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:08 / 08.10.2021
39857
Силно привлечен от високите скорости е синът на Тошко Йорданов. Наследникът на дясната ръка на Слави Трифонов преди дни се е прибрал в България от Лондон, където следва магистратура в скъп университет, за да участва в рали с японски автомобили на писта край Пловдив.

Сибил се включил в яростната надпревара с едната от двете си спортни коли - рядък модел спортен нисан, оценяван на 50 хиляди лева. В социалните мрежи обаче той не се притеснява да споделя и екстремните си нощни приключения по софийския булевард, които не са съвсем разрешени от закона и столичани често се оплакват от шума, суматохата и опасността, която участниците в подобни гонки създават.

Синът на Йорданов редовно публикува снимки на двата си автомобила - нисан и лъскаво спортно алфа ромео, с които шпори улиците, придружени с надписи "цяла нощ бягане", "нощна надпревара", "среднощен състезател". Очевидно любимият цвят на Сибил е червеният, защото и двата му автомобила, чято обща стойност надхвърля 100 бона, са в такъв нюанс. Когато синът на Йорданов е в Лондон, самият сценарист сяда зад волана на колите му и е засичан да хвърчи из столицата в спортното червено алфа ромео. 

Към семейния автопарк на Йорданов се включва и лимузина фолксваген за 80 хиляди лева, с която Тошко смени градския транспорт и ходеше на работа в парламента, докато бе действащ депутат. За образованието на единствения си син, Йорданов и жена му са пръснали над 300 хиляди лева, пише "Ретро". Сибил е учил в някои от най-скъпите университети в Европа и Азия и се радва на охолен живот в Лондон, където прекарва по-голямата част от времето си.

Виж коментарите (9)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).