Сериозни финансови затруднения сполетяха Фънки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:32 / 28.12.2023
22775
"След тази проклета пандемия всичко отиде по дяволите", сподели Димитър Ковачев пред "България Днес" и допълни: "Неща, които струваха по 50-60 хил. евро, в момента вече вървят по 300-400 хиляди! Това е идиотщина!"

Въпросните разходи, за които коментира фронтменът на "Черно фередже", се отнасят за неговата фирма, която се занимава от дълги години с музикални събития. По време на COVID пандемията концертите станаха невъзможни и именно затова бизнесът на обичания музикант е понесъл ударно последните 3 години карантина. Отгоре на всичко освен дългата пауза от работа и липса на приходи инфлцията излиза солено на Димитър, за да се възстанови.

"Нещата са много по-различни. Не е като преди, но стъпка по стъпка, с нашата фирма продължаваме напред. Забелязвам, че има малко раздвижване", коментира басистът. Фънки не се предава на трудната ситуация и мисли, че не е само той, който е изправен срещу тези затруднения. "То не е само за България, а и е за целия свят. Нещата крайно много се промениха. Условията са други", сподели артистът.

Рокерът също сподели, че състоянието на своята държава е причина за неблагоприятната ситуация: "България е страната Абсурдистан, която е тотална трагедия. Но няма какво друго да правим, освен да се борим. Тук сме хвърлени, тук сме родени", упорито заяви Фънки.

Въпреки песимистичната си нагласа към своята родина музикантът не мисли, че в чужбина е по-добре. "Всеки си мисли, че някъде го чакат с погача и мед. Много хора си въобразяват разни работи за Англия, Америка, Франция, където и да е на Запад. Това е фатална грешка. Лошото е, че като се върнат тука, заварват старата картинка, те са вече аутсайдери, защото никой не ги помни и съответно става трагедия. Никъде никой не ни иска. Това е положението", завърши музикантът.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6363):
19.05.2024 Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кариерата ми
19.05.2024 Крал Чарлз III уважи Васко Василев, двамата разговаряха в Лондон
19.05.2024 Пловдивчанка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възстанови се като по чудо
19.05.2024 Българката, която е особено популярна в Турция, Франция и ОАЕ: Отне ми доста време да бъда една от тях
19.05.2024 Алгафари за "Ергенът": Не, няма такава жена в България
19.05.2024 Галя от "Каризма" напомни за себе си
Още новини от Любопитни новини:
Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кар...
Пазаруването на евтини стоки от "Тему" и други китайски сайтове к...
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?
Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars
Родните звезди разкриха тайната си за бързо намаляване на килогра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).