ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Сензационно! Руски учени обявиха, че са разгадали дарбата на Ванга!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:53 / 07.07.2016Коментари (10)13286
©
Феноменът Ванга продължава да вълнува умовете на хората. Способността и да вижда съдбата на всеки човек и да предсказва бъдещето е загадка за учените. След поредица от задълбочени проучвания руски учени успяха да разкрият тайната за дарбата на пророчицата Ванга.

Специалистите, провели изследването, са стигнали до извода, че паранормалните способности на Ванга се дължали на това, че имала сонар в главата си.

Благодарение на него тя е успявала да поглежда в бъдещето. Този сонар се намирал на мястото, където в езотеричната литература се казва, че се намира третото око.

Всъщност руските учени установили, че на това място Ванга е имала биологично образувание, което нормалният човек няма. Дали този сонар или трето око може да се развие при всеки човек и как се постига това, за учените все още е голяма загадка.

Академик Юрий Негрибецкий е успял да разгадае и тайната на бучката захар. Неговата теория е, че самите кристалчета на захарта имат такава структура, която може да поеме енергия и да запише информация. Неслучайно Ванга е карала посетителите да преспят върху бучка захар, преди да отидат при нея.

Академикът твърди, че някак си с помощта на този сонар, Ванга извличала информацията от кристала на захарта под формата на енергия и разчитала всичко в ума си. За да стане това, третото око на човек трябва да бъде напълно развито, както било при пророчицата.

Учените тепърва ще установяват точния механизъм, по който човек може да възприема по-фини енергии, чрез мозъка си. Но са категорични, че това е бъдещето на хората.



Източник: Блиц







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Още една от дългата верига претенции, че са я разгадали. Просто не обръщам внимание на такива глупости. Да, всичко е информация, в това число и материята е информация. На границата на материалното и нематериалното явленията не са дотам изучени, че да се обясняват. Моите уважения към този академик Негрибецкий, но нещата са като прости, така и доста сложни. Въпросът е в подхода, на чиято основа да се изграждат принципите да се изучи явлението. Не са малко хората в света, които в съня са видели действителни събития, за които в будно състояние е нямало как да узнаят. Безкрайно е полето за фантазиране на тази тема.
+4
 
 
С това уточнение, че биологичното нещо, което е имала Ванга не е ОБРАЗОВАНИЕ, а ОБРАЗУВАНИЕ. Защото, силно се зачудих на това място как е можела да има биологично образование?!!
+2
 
 
За тези работи може само да се предполага. Относно дарбата й да вижда живота на хората като на кино лента (включително назад и напред във времето) това може и да е обяснение, но това не бе единствената й дарба - това не обяснява как тя е излекувала толкова много хора чрез билки и меко казано странни ритуали, като на всеки човек е давала различна "рецепта". Не може да обясни и това как доста често по време на разговора й с някой човек тя успява да "призове" негови починали близки, да разговаря с тях. Това не са мистики, а неща, които са се случвали ежедневно в къщичката й, аз имам роднини които също са били при нея и на които е помогнала. За мен обяснението е само едно и то е дар от Бога, кой както иска да разбира "Бог".
+3
 
 
А НАШИО БАН ДЕ Е?А ДА БЕ, МИСЛИ ДА СИ УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТИТЕ И ДА СА НЕСМЕНЯЕМИ,МАКАР, ЧЕ СЕ НАПИКАВАТ КАТО ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА.СЛАДЪК КОКЪЛ ЗА СТАРЧЕТА.
+2
 
 
Руските учени са най-учените учени! Вечна дружба сас Рассия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
Академично гребане и кану-каяк
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: