ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ротативки с плодове – каква е тайната на тяхната популярност?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:12 / 30.12.2021Коментари (0)2717
©
След като сте посетили всяко популярно онлайн казино, е много вероятно там да намерите поне една слот машина - ротативки с плодове. Много често има дори десетки такива слотове. Това са така наречените класически едноръки бандити, на които любителите на традиционните едноименни машини обичат да играят. Каква е тайната на популярността на тези слотове, която само нараства с времето? Нека първо се спрем на някои исторически факти.

Историята на появата на ротативки с плодове

Първите автоматични слот машини, създадени през 70-те години на 18-ти век, са били посветени на картите. За да си получи парите, играчът е трябвало да направи покер ръка. По-късно идеята се трансформира в редове карти от една боя. Устройствата са работели с монети, които са раздавани като награда в случай на щастливо стечение на обстоятелствата.

През 1906 г. започва фабричното производство на хазартни ротативки, с принципа възможно най-близък до съвременния. Освен вече разпространените кирки и тамбури, се появяват  и Liberty Bells, с логото на производителя Liberty Bell and the Stars – асоциация с известната лотария Polisi. Пет години по-късно седмиците се настаняват на барабаните и досега те си остават символ на късмета.

През годините на Голямата американска депресия, ръководството на отделни щати обявява война на хазарта, страхувайки се, че гражданите ще похарчат останалите си средства от отчаяние с надеждата да спечелят. Устройствата с парични награди са забранени. Предприемчиви производители веднага ги маскират като вендинг машини - машини за продажба на дъвки и плодове. В този момент се появи друг класически символ BAR (съкращение за същата дъвка). Идеята била проста - ако три от еднакви елемента се паднат на екрана, играчът получава жетон за закупуване на съответната награда - BubbleGum или ябълка. По желание на клиента печалбите е можело да бъдат заменени за паричен еквивалент, което не нарушава правилата и законите на щатите.

Един от най-ярките представители на категорията ротативки с плодове е слот машината за плодови коктейли. Това е модерна, цветна и оптимистична слот машина с два режима: DEMO и истински пари. Можете да използвате един формат на играта постоянно или да редувате игра за забавление и за реални залози. Трябва да се отбележи, че не е необходима подготовка за демо игра: можете да започнете да играете веднага.

За да играете в режим на реални залагания, трябва да влезете в сайта, като използвате предварително получените потребителско име и парола, които се вписват в специална онлайн форма за вход.

Трябва да се отбележи, че всеки играч ще получи своето потребителско име и парола, като премине през процедурата за регистрация. Тази процедура е еднократна и не може да бъде повторена, дори ако потребителското име и паролата са загубени. Новите данни просто се изпращат на предварително посочения имейл адрес и могат да се използват за оторизация за постоянно от този момент нататък.

Ротативки с плодове – каква е тайната на тяхната популярност?

Да, забавните ротативки с плодове не случайно се превърнаха в любимите на милиони играчи - има редица причини за това. Например, много хора играят класически слотове, защото те са най-изпитаните във времето и добре проучени. Играчите имат приятното усещане, че са в пълен контрол над играта и вярват, че ще спечелят. Всъщност, в повечето случаи се случва точно това: комарджиите въртят барабаните на класическите слотове и бързо образуват печеливша комбинация от едни и същи символи. Слотовете за плодове обикновено съдържат само прости символи, но някои от тях може да съдържат и специални такива. В слот машини със специални символи можете да правите печеливши комбинации от обикновени символи, както и от скатер и диви икони. В същото време някои специални изображения могат да съставят платени комбинации, дори да изпадат на различни печеливши линии. Например, скатер символът има такава функция.

Е, едва ли вече има някой, който се съмнява, че играта на ротативки с плодове си струва да се опита.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: