Рок групи с благотворителен концерт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:30 / 23.05.2015
3672
Три банди обединяват енергията и на 23-ти май (събота) се качват на сцената на пловдивския лайв клуб "Мармалад". Благотворителното събитие е инициирано от рок звездата Константин Кацаров - вокалист на група "Ренегат". Идеята за концерта веднага се приема от домакините и целия екип на "Мармалад", начело с Елена Балабанова и организацията започва. За концерта е поканен един от най-добрите тонрежисьори на гр. Пловдив - Любен Грозев, който ще подсигури цялостен беклайн за комфорта на бандите.

"Заедно за Таня с Ренегат" - условно така е кръстен концертът, към който се присъединяват и пловдивската група MERIAN, и седемте прекрасни дами от поп-рок група D.VINE! Те за първи път от повече от година ще свирят в град Пловдив, като за пръв път ще са в състав седем! А присъединяването им към ивента, е заради лично приятелство на новата вокалистка на групата с младата фитнес инструктурка Таня Лулчева.

Таня Лулчева - повече за нея и заболяването й от рак...
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/v-pomosht-na-edna-mlada-zhena-kojato-se-bori-za-zhivota-si.html

Концертът ще стартира малко след 23 часа. Ред на бандите: Ренегат, D.VINE, MERIAN - всяка група ще представи собствено шоу, като стил, звучене и енергия със сет около 40-50 минути.

За всички почитатели на добрата музика - очаквайте много емоции и много рок музика! Бъдете част от каузата, за подпомагане лечението на лъчезарната Таня Лулчева. Бъдете в клуб Мармалад в центъра на Пловдив точно в 23 часа.

Повече за събитието и групите тук:
https://www.facebook.com/events/1436423439994191/

Вход за концерта: 10 лв. - всички събрани приходи ще бъдат преведени изцяло по сметката на Таня Лулчева в подкрепа с борбата й срещу рака и желанието й да живее здрава и силна за всички предизвикателства.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Големи гласове идват в Пловдив
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Гордън Рамзи похарчи над 7 милиона долара за служителите си
Празник е! Имане ден имат жени с интересни имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).