Родна тиктокърка с шокиращо разобличение за една от участничките в "Ергенът"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:25 / 13.04.2022
10080
Колкото повече се приближават към целта, толкова по-скандални стават проявите на момичетата в "Ергенът". Не всяка от тях обаче, държи да се набива непременно на очи, а в същото време много далновидно си изпълнява замислената стратегия.

Става дума за Карина, с която Виктор няма почти никаква връзка. Тя винаги стои встрани и може да се каже, че сякаш не участва в риалити формата. Кари обаче, редовно получава рози от Виктор Стоянов, въпреки че той нито веднъж не я е канил на среща. В същото време изгони доста момичета, с които е имал по-близки отношения. 

Популярна родна тиктокърка наскоро направи скандално предположение, че именно Карина е двоен агент в "Ергенът". Ина е психолог и прави профили на момичетата от риалити шоуто. Забелязала е, че Виктор прави микро изражението презрение, когато подарява роза на Карина. Изражение, което криело "скрита вътрешна неприязън", твърди Ина. 

В интерес на истината, между Кари и Виктор е имало един излъчен разговор, който дори не беше свързан с любовна заиграва, а бе провокиран от от други обстоятелства, за които Ина припомня във видеото си.

Карина е почти винаги в тотална сянка, не е в центъра на обектива. Не участва в разговорите с другите момичета, не заема страна и няма как изобщо да се разбере, че това момиче участва в шоуто.

Ина смята, че Кари е двоен агент, който снася на продукцията вътрешни клюки, когато камерите не работят. От продукцията пък я гримирали и обличали все с незабележими дрехи, за да не привлича вниманието на зрителите, смята още тиктокърката.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).