Родна художничка издаде забавна готварска книга

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:24 / 16.03.2023
1092
Истински забавен и колоритен кулинарен гид е сътворила художничката Аля Маркова за всеки, който обича да си хапва и да му е весело в кухнята, пише БНР. Тя е създателка на кулинарния блог Cartoon Cooking. В книгата ще откриете идеи и за сладко, и за солено настроение, за специален случай, а също и за мързеливи дни.

Към всяка, описана с огромни порции чувство за хумор, рецепта, следва и нарисуваната ѝ версия. Също така много полезна и хитра част от книгата е главата, в която пише какво да правим, ако нещо се обърка, или пък да почистиш наистина ефективно.

Ето и какво пише самата авторка за книгата си:

"Държиш малка готварска книга за разбуждане на апетита (и на въображението). И за приспиване на сериозноста, която понякога неусетно се промъква в кухнята на много от нас, запалянковците на вкусните неща. С други думи – това е книга за всеки, който обича да си хапва, но не обича да му е сложно."

Аля Маркова е българска илюстраторка и кулинарна блогърка, която дълги години живее и работи в Испания. Основно илюстрира книги и учебници за испански издателства, по-малко за български. Години наред поддържа блога Cartoon Cooking, в който рисува готварските си рецепти. Събира тези готварски илюстрации в книга, която излиза през 2023 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).