ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ретроградният Меркурий носи късмет на няколко зодии днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 30.09.2021Коментари (0)5139
©
Дневен хороскоп за 30.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Очаквайте добри доходи, за да направите покупките за дома и офиса си. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования, породени от неспазените изисквания на ретроградния Меркурий. Пазете се от ласкателства. Преодолейте прекалената си чувствителност. Деловите разговори са успешни, ако ви предложат да ги проведете днес. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимния ви партньор със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили. 

ТЕЛЕЦ

Не бъдете прекалено изнервени, ако ви принуждават да правите ремонти, особено ако сте планирали нещо друго, което според вас ще ви донесе приходи и признание. Потърсете компромиса и оправданието, че Меркурий е ретрограден и не гарантира добри резултати. Ако имате възможност пътувайте и се разтоварете от напрежението, а и умората вече ви личи. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятелки, отказвайки се от сексуалните удоволствия.  

БЛИЗНАЦИ

Контакти ви днес са много, а запознанствата могат да ви донесат не малко разочарования. През целия ден сте подвластни на резки промени в настроението, подтикнати и от опита да се противопоставите на ретроградния Меркурий. Ще създадете проблеми с обкръжението си. Ако сте на работното си място не се претоварвайте. Работата ви спори и без притеснения от ваша страна. В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс. 

РАК

Днес сте готови на всичко, за да отхвърлите задачите си до края на деня и след това да се отдадете на развлечения с ваши гости от чужбина. Наложете си спокойствие и ще отхвърлите задачите си с лекота. Бизнесмените, на които предстои да планират инвестиции могат да изчакат няколко дни, въпреки че Меркурий е ретрограден. Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.  

ЛЪВ

Можете да се радвате на успехи. От вас зависи да постигнете разбирателство с партньорите си и да получите съвети от приятели. Не се доверявайте на непознати, Меркурий е ретрограден. Бъдете внимателни, за да не пропуснете възможността за провеждане на разговорите с началниците си и да искате повишение. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, партньорът ви ще спи на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

Логиката и сериозно изречените думи ще убедят хората около вас да се съгласят с вашите доводи и да ви подкрепят. Всички реални идеи можете да реализирате с помощта на близки хора. Трудностите са преодолими и не бива да ви притесняват, дори и при ретроградното движение на Меркурий. Бизнесмените, които развиват дейност, свързана с големи инвестиции, могат да потърсят нови партньори. Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили. 

ВЕЗНИ

Не пътувайте, защото сте разсеяни и заради ретроградния Меркурий са възможни изненади. Надеждите и плановете ви няма да се осъществят, ако предприемате импулсивни промени. Ограничете контактите с колегите и началниците си. Не започвайте нови занимания преди края на месеца. Приемете предложение за работа, ако можете да я завършите в деня. Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на партньора си. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове. 

СКОРПИОН

Помислете си върху плановете за близкото бъдеще, чието начало може да поставите през следващата седмица. Пристъпете към изясняване на отношенията, които сте развалили, подкрепени и от ретроградния Меркурий. Отложете планираните делови разговори. Непредвидени разходи може да нарушат стабилността на бюджета ви, ако прахосвате парите си необмислено преди края на месеца. Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа подтискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение. 

СТРЕЛЕЦ

Не проявявайте доверчивост към непознати хора, за да избегнете загуби, особено ако решите да сте им полезни, въпреки забраните на ретроградния Меркурий. Не бъдете прекалено критични към колегите си и не прекалявайте с изискванията си на работното място. Бизнесмените да избягват инвестициите, за които нямат доказателства за гарантирана печалба. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, само защото сте решили, че не сте достатъчно чаровни и привлекателни. 

КОЗИРОГ

Неочаквани проблеми заради неподходящи запознанства налагат да въведете ред в живота си. Отдалечете от пътя си хората, които проявяват интерес към вашите планове. Не бъдете прекалено доверчиви, ако се занимавате с бизнес. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с професионалните ви планове. Обмисляйте добре действията си - Меркурий е ретрограден. Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор. Семейните да не мъстят на партньора си с изневяра и секс с непознати партньори. 

ВОДОЛЕЙ

Подгответе се за изненадващо посещение на хора, които не сте виждали от години. Явно са решили, че могат да извлекат лична полза. Бъдете предпазливи, особено при ретроградното движение на Меркурий. Всички, които имат намерение да сключват договори за съдружие днес да проведат консултации с бъдещите си партньори. Склонни сте да вините партньора си за липсата на хармония в отношенията ви. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове. 

РИБИ

Ще ви изненадат приходи, които са добре дошли след вчерашните ви притеснения. Не бързайте да харчите, дори и да ви се струва, че няма да изпаднете в криза, защото ретроградния Меркурий поднася неочакваности. Следобед ще получите предложения за нови професионални изяви от ваша страна и добри приходи. Преценете дали не са рисковани. Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: