Реплика на Катето Евро обиди жестоко Азис! Това ли е краят на вечната дружба?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:02 / 20.04.2019
22486
Вечната дружба между фолкизпълнителя Азис и актрисата Катето Евро е на път да остане в миналото.

Костинбродския славей се фръцна на дружката си по време на представянето на книгата й "Катерина Евро и още нещо“ и дори отказа да се качи да чете, въпреки че предварително бе заложен в програмата.

Запознати твърдят, че Азис се засегнал от майтапчийската реплика на Катето: "Само аз мога да направя така, че Азис да чете книга пред Гого Лозанов“, с типичното си чувство за хумор се изцепила Катето, което обаче вбесило певеца и той демонстративно се врътнал и напуснал събитието, без да прочете и ред от книгата на актрисата, писа "Телеграф“.

Самата тя останала втрещена от поведението на певеца и няколко пъти след това опитала да се свърже с него, за да се извини, ако го е засегнала, но той не отговарял на повикванията.

Не е ясно дали все пак Катето е успяла да поиска прошка от Азис, но близки и до двамата са на мнение, че става въпрос за временна свада и двамата ще продължат да бъдат приятели.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).