Развълнувани пловдивчани честват деня на любовта към виното

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:27 / 14.02.2012
2414
По повод 14-ти февруари виното "Домейн Пещера" реши да изненада хиляди българи. Сутринта въпреки студовете, екипи на "Домейн Пещера" посрещаха жителите на Пловдив, София, Варна, Бургас и Стара Загора с пожелания за здраве и берекет и приканваха хората да честват деня на любовта към виното. Стотици получиха лозови клонки, зарязани в полята на "Винпром Пещера", с което компанията даде шанс на хората от градовете да усетят красотата на древните обичаи. 

В центъра на София рекламните лица на марката Радина Кърджилова и Деян Донков също изненадаха забързаните за работа хора, като отправяха към тях и призив да честват деня на любовта към виното, а не нехристиянския празник Свети Валентин. Деян и Радина съветваха всички да отнесат клонката в дома си и обилно да я полеят с качествено червено вино, както векове наред са правили предците ни. 

Носителят на "Аскеер" Деян и звездата от "Стъклен дом" Радина са не само рекламни лица на популярното вино "Домейн Пещера", но и негови най-отявлени фенове. Със страстта и отдадеността си в чувствения рекламен клип на марката, актьорите недвусмислено показаха, че "Домейн Пещера" е тяхното вино. Те не пропуснаха да станат част и от традиционното зарязване в лозята на компанията производител на "Домейн Пещера", което се състоя на 1 февруари. Именно тогава лично Деян, под вещото ръководство на изпълнителния директор Иван Папазов, заряза клонките, които вчера жителите на големите градове отнесоха в домовете си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (27):
15.02.2012 Младо семейство спечели голямата награда във фотоконкурса "Люлката на влюбените"
14.02.2012 МГЕРБ с инициатива за празника на любовта и виното
14.02.2012 Православната църква чества Успение на Свети Кирил Славянобългарски
14.02.2012 Празник "Толерантност за всички" в деня на виното и любовта
14.02.2012 Караоке-парти под надслов "Можем да се обичаме без алкохол"
14.02.2012 В Асеновград зарязват лозови масиви
Още новини от Любопитни новини:
Почина българският Брад Пит
Миската Венцислава Тафкова изневери на диетата си
Ники Минаж се извини
Завинаги загубихме голям глас на рока
Промени в един от най-известните ресторанти
Ако комбинирате чесън и куркума заедно, ето какви са ползите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).