Продуцентът на "Игри на волята" за сигнала срещу тях: Под вола теле

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:30 / 03.12.2021
52338
В Царево е приключила проверка на прокуратурата по "сигнал на един човек, който търси под вола теле". Така определи създалата се ситуация продуцентът на сезон 3 от риалити предаването "Игри на волята“ Витомир Саръиванов и обеща сезон 4 отново да бъде сниман на същото място.

Местният общественик Емил Пейчев беше подал сигнал до компетентните органи за извършване на нарушение по бреговата ивица, свързано със замърсяване и незаконни строителни дейности в района на снимачната площадка на игрите.

"И тук не става дума за обида. Всеки има право да търси проблеми, където иска, но нека проблемът да го има. А ние имаме прекрасни взаимоотношения с Община Царево. Изпълнихме всичките си обещания към тях по отношение на опазване на околната среда. Благодарни сме им за помощта, която ни оказаха. Предаването се снима вече три сезона по плажовете в тази община, ние не сме тук за ден-два и не можем да си позволим да се изложим. Както се казва: "Догодина пак ще сме там живот и здраве“, заяви пред "Флагман" Саръиванов.

"Това е решение на телевизията. Да! Няма никаква причина да разваляме наложените добри взаимоотношения с Община Царево и да не се възползваме от тях. Това, че има хора, чието хоби е да пишат жалби за какво ли не, това си е техен проблем. Прокуратурата си е направила труда, независимо че жалбата очевидно бе неоснователна", каза продуцентът. 

Стана ясно, че след края на снимките на "Игри на волята“ РИОСВ-Бургас и Община Царево също са извършили проверка на плажовете и не са установени нарушения като замърсяване на околната среда, унищожаване на пясъчната ивица или незаконно строителство. 

"Недоброжелателят е минавал в района на бившия завод "Пасат", няма как да не е видял снимачния процес по сглобяване и укрепване на конструкциите, които вие виждате по телевизията. Това е тежък физически и интелектуален труд, нещата не изглеждат добре, когато подготвяш площадката, както и по време на снимките. Когато обаче сезонът приключи, екипите изчистиха и върнаха плажа в същото и дори по-добро състояние от това преди да започнем да снимаме“, обясни още Саръиванов. 

Той е категоричен, че продукцията е коректна с всички във взаимоотношенията си. Продължават да разчитат и на подкрепата на Министерството на туризма.

Виж коментарите (3)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).