ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Проблеми с половинката очакват няколко зодии днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:39 / 10.08.2021Коментари (0)3447
©
Дневен хороскоп за 10.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН
 

Постъпките ви няма да са добре преценени в този ден. Хвърляте се със затворени очи в начинания, които не сте преценили докрай.  Пазете се от недоброжелатели. Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви заразява и колегите ви, но няма как да ви помогне да преодолеете трудностите по пътя си. Прекаленото вглеждане в недостатъците на любимия не ви е от полза, защото няма идеални хора. Можете да се обречете на самота. Не бива да критикувате партньора си в най-интимния момент. Сексът няма да ви създаде наслада. 

ТЕЛЕЦ 

Имате възможност да проведете успешни разговори, свързани с намерението ви да смените работата си, ако вече не отговаря на знанията ви и не ви позволява израстване или скок към нов връх. Приключвате бързо с допълнителните задачи, ако се отдадете само на заниманията си на работното място. Семейните жени да очакват проблеми. Ако не сте семейни и имате запознанство, не бързайте да се влюбвате от първата среща. Не се опитвайте да преодолеете проблемите, като приласкаете любимите си в леглото- може да нямат желание за секс.

БЛИЗНАЦИ

Радвате се на дългоочаквани резултати от положена преди време работа. На работното място се вглъбете в задачите си и ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Разрешаването на текущи делови проблеми ви носи удовлетворение и ви дава възможност да живеете спокойно. Жените да не пропускат възможността за запознанство и за романтични приключения. Чарът ви покорява мъжете и може да се превърне в началото на изневяра. Склонни сте да се впускате в преживявания с различни партньори. 

РАК

Най-накрая преодолявате съмненията в себе си и продължавате уверени във възможностите си напред. Промяната на плановете ви е във ваша полза. Нарастват творческите ви способности, а също и възможностите да изявите уменията си. Началото на нови занимания е нежелателно. Откажете се от договаряне на съвместна дейност. Отдалечили сте любимия си и страдате, защото се чувствате самотни, но се инатите и на се обаждате. Направете крачката към изясняване на отношенията, особено ако виновните сте вие, мили дами. Не пропускайте да се извините.

ЛЪВ

Всички делови разговори са успешни, въпреки че сте напрегнати. На работното ви място цари хармония, която ще ви помогне да се справите със задълженията си. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни професионални задачи, само за да блеснете пред колегите си. Очакват ви усложнения с любимия, които могат да доведат до пълен разрив на разклатените отношения, заради изневяра от ваша страна. Ако сте семейни, сексът ще ви донесе наслада. Несемейните жени, които имат среща с нов партньор, да не избързват, ако не са уверени в чувствата си. 

ДЕВА

Денят е напрегнат. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Звездите препоръчват да не действате импулсивно, ако замисленото от вас днес не носи очакваните резултати. Ще се сблъскате с неприятели, които са си поставили за цел да попречат на професионалните ви планове. Несемейните жени да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Не се опитвайте да оправдаете закъснението си със заетост, защото ще се лишите от секс. 

ВЕЗНИ

Активността на работното място ще ви донесе очакваните резултати въпреки не малкото трудности. Успехи в професионалната област ви зареждат с оптимизъм. Денят е идеален за всички, които се занимават с творчески професии. Не се доверявайте на съвети от случайни хора. Не се поддавайте на емоцията. Очаквайте романтично запознанство. Партньорите, които силно ви привличат, са се дистанцирали заради силното ви желание да ги обсебвате. Докажете на партньора си, че уважавате желанията му, ако искате да изживеете сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Ще усложните отношенията с колегите и началниците си и веднага ще сте готови да предприемете крачка към смяна на работата си. Оценете вашите реални шансове, за да не се провалите. Не е настъпил моментът да се отказвате от поетите делови задължения. Ще платите висока цена, ако сте допускали сериозни грешки и не сте ги поправили. Радвате се на вниманието на ваш чаровен колега. Не бързайте да приемете поканата за обяд. Отложете романтичната среща за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

За вас е удоволствие  на работното място да си сътрудничите с хора, будещи вашата възхита. Има какво да научите от тях, но не прекалявайте с ласкателствата и уверенията, че те са незаменими, защото и вие имате с какво да похвалите. Реализирайте полезните промени в живота си. Бъдете готови за активна и упорита работа, ако искате да изявите вашите възможности. Днес ще осъзнаете, че сте се отдалечили от любимия си, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с него. Сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове. 

КОЗИРОГ

От сутринта сте напрегнати и разочаровани заради забавянето на важна среща, която ще обърка плановете ви. Приемете спокойно ставащото, защото може да се окаже във ваша полза. Не пътувайте. Следобед проведете спокойно и без агресия планираната среща. Не натяквайте на събеседниците си, че не обичате да чакате и сте разочаровани от закъснението им. След работа ви се иска да се отдадете на романтична среща, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях и особено ако имате до себе си партньор Рак. 

ВОДОЛЕЙ

За мнозина от вас денят изисква да помислите как да стабилизирате завоюваните позиции на работното си място.  Предприемете бързи действия. Проявете инициативност и упоритост. Търсете най-доброто решение, за да вложите печелившо парите си. Разчитайте на помощ от колегите си, за да не пропилеете шансът си за успех. Не пътувайте. Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата днес връзка. Сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, ако сте семейни, мили жени. 

РИБИ

Ако се занимавате с частен бизнес, бъдете перфектни в документацията си. Очаквайте да получите известие за приходи. Промените, които предприемате, да са добре обмислени. Конфликт на работното място е причината за възникналата необходимостта да разрешите наболели проблеми, от които до този момент нарочно бягахте. Избегнете влошаване на семейните отношения заради намесата на ваши роднини. Не прекалявайте с претенциите към  към любимия си. Когато се приберете пригответе романтична вечеря и се отдайте на желани сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: