Признания и успехи за представителите на една зодия днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:25 / 04.03.2020
9810
Дневен хороскоп за сряда, 4-ти март, изготвен от Светлана Тилкова - Алена:

ОВЕН


Преценили сте, че имате възможност да поставите началото на нов бизнес. Днес е във ваша полза да обсъдите решението си с вашите адвокати на работен обяд и да подготвите необходимите документи. На всяка цена е добре да разбере кой сред новите ви делови партньори ще ви предаде в близко бъдеще. Доверявайте се на интуицията си. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния партньор, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие в този ден, заради самовнушението, че не сте достатъчно привлекателни.

ТЕЛЕЦ

Днес сте самоуверени и сте си поставили върхова цел, която е реална и постижима и го знаете отлично. Наясно сте защо въпреки настойчивите молби избягвате безполезните запознанства. Постъпките ви са основани на убеденост в собствената ви правота. Ако се налага да проведете делови разговор го уговорете за следобед. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания, особено ако са се прибрали навреме у дома. Несемейните могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили.

БЛИЗНАЦИ

В този ден е във ваша полза вечерта да си почивате, но ако работите избегнете начинанията и се задълбочете в преките си служебни задължения. Усилията ви ще донесат очакваните успехи в следващите дни. Предпазвайте се от неподходящи запознанства. Общуването със специалисти във вашата професионална област ви носи полза. Създайте добра работна обстановка. Не допускайте проблеми в семейството си. Очертава се възможността за краткотрайно увлечение. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните си изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

РАК

От сутринта този ден изисква от вас да се заредите с такт и търпение, въпреки че не ви е лесно. За да постигнете целите си, не си губете време на работното място с безсмислени занимания. Предпазвайте се от използвачи, които отдавна се стремят да ви навредят. Не е изключено да се поддадете на измамници и да инвестирате неправилно парите си. Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни часове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

ЛЪВ

Деловите срещи са успешни, въпреки че сте напрегнати. Работете без да спорите заядливо с околните и променете отношението си към вашите подчинени, ако имате свой бизнес, за да спечелите уважението им. Днес сте неуверени и неспокойни, въпреки че успехът е с вас. Не проявявайте прекалена доверчивост и бъдете сдържани в общуването. Възможно е новите запознанства в личен план да прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте семейни се пазете от изневяра, мили жени. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

ДЕВА

Щастливи сте в личния живот, гордите сте със семейството си, но в този ден, вместо да си почивате, сте готови да се докажете като добри професионалисти. Допълнителните задачи ви носят отлични приходи. Проведете деловите срещи и разговорите с вашите колеги, но разчитайте на себе си и на знанията си. Появата на бивши ухажьори ще ви създаде проблеми. Самотните ще се радват на романтична среща. Няма да постигнете нищо, ако решите да сте агресивни по време на секса с любимия си, особено ако не сте семейни.

ВЕЗНИ

Не се надявайте на впечатляващи професионални успехи, ако повечето от вашите колеги са си взели почивка, а вие също е добре да се отдадете на отмора и развлечения. Днешният ден е подвластен на спокойствието, рутината, компромисите и разбирателството. Не се занимавайте с търговия, дори и ако това е ваша основна дейност и препитание. Партньорските отношения с представителите на противоположния пол ще са успешни и ще ви донесат взаимно удовлетворение. Несемейните жени ще изживеят незабравими романтични мигове, със своите любими.

СКОРПИОН

В днешния ден имате възможност да осъществите планираните срещи, но бъдете внимателни и не пропускайте нито една подробност при провеждане на разговорите с вашите партньори. От вас зависи да успявате. Очаквате да жънете резултатите от труда си, а те са впечатляващо добри. Ще пожънете и нечия завист, която трудно ще преглътнете. Днес е добре несемейните жени да се замислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения и да се огледат за подходящия партньор. Семейните жени да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Избрали сте и този да работите активно. Ще спечелите от приключването на задачи, които вече сте преполовили. Завършете ги днес. Общувате с неподозирана лекота и печелите съмишленици за новите си проекти. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако не се захващате със задачи, които не можете да свършите. Справяте се със задълженията си с упорство. Вечерта се пригответе за приятни романтични изживявания, които очаквате с нетърпение. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес.

КОЗИРОГ

Денят ви е уморителен, а вие сте унили. Заредете се със самочувствие, което ще ви е необходимо, особено ако без причина се чувствате отпаднали и депресирани. Товарът на работното място може да ви се стори непосилен. Няма да липсват и делови предложения. Не се ядосвайте и си наложете търпение, ако зависите от колегите си или подчинените си, а те забавят работата ви. Несемейните жени са пред своя звезден миг на среща с любовта. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с партньор Скорпион.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви тежък и напрегнат ден, защото ще се наложи да се справите с финансови проблеми, породени и от ретроградния Меркурий. На работното място сте във върховата си форма и нямате причина за съмнения във вашия успех. Тези от вас, които се занимават с бизнес да не превръщат материалните си стремежи в самоцел, защото може неочаквано да се провалят. По-добре не инвестирайте. Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви чувства изпитвате. Ако не сте семейни жени и целта ви е съвместно бъдеще без чувства, няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своите брачни половинки ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Днешният ден ви позволява да преговаряте, да дадете съгласие за разумни инвестиции, за които сте направили проверките си и сте сигурни, че няма да претърпите загуби по времето на ретроградния Меркурий. Сключените договори са печеливши. Бъдете естествени и не подражавайте на никого, ако искате новите ви делови партньори да ви се доверят. Не изневерявайте на партньора си, само защото сте се усъмнили в неговата вярност. Сами ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимния ви партньор.

Виж коментарите (0)

Още по темата (607):
04.05.2024 Празник е, но тези две зодии трябва да бъдат особено предпазливи
02.05.2024 Изключителен ден очаква някои от зодиите на Разпети петък
21.04.2024 Неочаквани обрати на съдбата за една зодия днес
20.04.2024 За пръв път от 83 г. Юпитер и Уран се срещат в Телец
18.04.2024 Четири зодии са най-големи романтици в зодиака
17.04.2024 Меркурий продължава да е ретрограден, но ето какво ни вещаят звездите за
днес
Още новини от Любопитни новини:
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Наш музикант: Такова нещо като в Пловдив никога не съм виждал
Победител във "Фермата": Чакам бебе от най-любящата жена на света...
Звездна двойка вдигна сватба с пищна церемония
Една легенда се завръща!
Популярна двойка отпразнува с погача раждането на първото им дете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).