ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Поничка в "Лидл" предизвика бурна дискусия във Фейсбук
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:29 / 19.01.2022Коментари (9)87719
© Фейсбук
"Някой в Лидъл я е пробвал, но не я е харесал". Това гласи публикация във Фейсбук с прикачена към нея снимка, научи Sofia24.bg. Явно някой си е отхапал от поничката, но нещо не му се е понравила. Снимката най-вероятно е от столичен обект на веригата.

"Някой може със щипката да се е опитал да я хване и да се е счупило парченце. А може и някое детенце... все пак има шоколад", пише потребителка на социалната мрежа.

"Лично аз съм виждал там как доста хора си похапват, а и не само там", гласи друг коментар.

Заформи се и спор:

"Нима не е ясно,че предвид височината, ръста и радиусът на захапката, това е отпечатък от урбанизиран, горски обитател, който не се е класирал на удобно място в детската градина, за неговите хуманоидни, но разсеяни съзидатели", пише потребител.

"Очевидно техните са го сгепсали докато захапва поничката, след което са я върнали обратно. Добре, бе, Ганьо, толкова ли ще се охарчиш със 69 стинки, да си платиш поразията на невъзпитаното дете?", отговаря му друг.

"Чак пък невъзпитано. Може да е на 2-3 годинки, в тази възраст е рано да се каже кое бебе е възпитано и кое не, предвид, че до скоро не е разбирало нищо и само е плакало и пило мляко... За родителите съм съгласна обаче - да я вземат и платят, а не да я върнат пак на щанда (поничката)", порицава ги накрая една госпожа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вчера отидох в Лидъл,купих си някои неща и две саксийни с цветя-мини каланхое и нарцис.След това отидох в Кауфланд.Носех цветята в едната си ръка в прозрачна торбичка,а с другата си возех количката.Но при избирането на продукти които да си закупя някъде забравих цветята.Върнсх се да ги потърся,но не ги намерих.Попитах и на информация дали някой не ги е предал.Но не!Българинът си е в повечето случаи бай Ганьо!Защо ще ги предаде като изгубени,като може да си ги прибере!Чиста аванта,нали!Халал да са му,но докато нямаме съзнание да не вземане нещо което не е наши,то си е кражба казано с една дума,ще си останем народ мърша!
0
 
 
Че това не е нищо. Навремето мистър Бийн си взе четка за зъби, отвори я, изпробва я, затвори я, върна я и си взе друга не отворена.
0
 
 
Спомням си как преди години докато пазарувах в Темпо и бях на щанда с консервите, един човек пред мен взе от рафта буркан лютеница, отвори го бутна си носа в буркана, помириса, затвори си капачката (стегна я все едно че не е отварян буркана) и си остави буркана пак на местото. При отварянето на капачката обаче стерилизацията на консервата "заминава" и нахълтва въздух в резултат на което почва процес на развала. Този човек в последствие просто изчезна нанякаде в магазина. Отидих до охраната и разказах какво съм видял. Видях как охранителя извика някого и "се задействаха", но не видях как свършиха нещата защото си платих и излезнах. Но не е невъзможно някой да си вземе поничката, да я пробва и да си я остави обратно.
0
 
 
Големите вериги магазини унищожиха дребния бизнес. Залъгват ни с фалшиви стоки и хранителни продукти с изтекъл срок и ниско качество. Изнасят огромните си печалби извън граница ,а в нашата хазна остават само трохите. Трябва да се забрани строителството на големите хипермаркети в близост до населените места!Както е и в повечето нормално развити държави.
на 19.01.2022 г.
+1
 
 
Вечер от един самун са яли цялото домочадие и нищо не им е станало, даже трохичките са събирали, защото ХЛЯБ НЕ СЕ ХВЪРЛЯ. Сега много ви е слаб имунитетът. Всички ще умрем, но не от ТОЧНО ТАЗИ поничка. :)
-1
 
 
Избягвам всячески да пазарувам от тези витрини, защото не веднъж съм виждал разни бабки да си опипват хлябовете с голи ръце, докато не достигнат до “тяхния”. Гнус и половина.
+1
 
 
И тея щипки секи ги бара а и щанда е бръкни си-земи си...Ко толкова?
+3
 
 
То като са жените в повечето случаи някой е опитал поничката на жена ви,ама вие не я връщате.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: