Поли Генова ще представи новия си хит на концерт утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:17 / 15.11.2023
2018
Поли Генова ще изненада своите фенове с голям концерт този четвъртък (16 ноември) от 20 ч. в Pirotska 5 Event Center. Певицата ще изпълни своите най-големи хитове, а бившият член на легендарната група D2 –Дичо, ще бъде специален гост на събитието. Билетите за концерта са в продажба и могат да бъдат закупени от Eventim , като събитието ще се състои с медийната подкрепа на БГ Радио и City радио и телевизия.

На концерта феновете на Поли ще чуят за пръв път на живо "Something 'Bout You“ – най-новия ѝ хит в колаборация с популярния полски DJ Brave. Модерното EDM парче, което дебютира наскоро, се издава и продуцира от една от най-големите звукозаписни компании в света Warner Music. На събитието ще прозвучат и песните от последния албум на Поли "LAST NIGHT“, който излезе само преди месец и включва най-излъчваната песен в български ефир за 2021 г. "Last Night“, както и горещото латино парче "La Rumba“. Обичаната певица ще зарадва феновете и с изпълнение на "If Love Was a Crime“ – песента, с която България спечели 4-то място на Евровизия през 2016 г.

Албумът "LAST NIGHT“ и песента "Something 'Bout You“ на Поли и Brave са достъпни във всички музикални платформи и се разпространяват от Warner Music чрез Орфей Мюзик.

След покоряването на българската сцена с концерта в Pirotska 5 Event Center, в началото на следващия месец Поли ще замине за Малта, където ще бъде част от друг голям концерт на местната звезда Ира Лоско и симфоничен оркестър в две поредни вечери. До края на годината тя е подготвила и още много други изненади за българските си фенове, които скоро ще обяви.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6598):
31.05.2024 И Ергенът Евгени се подигра на Алек
31.05.2024 Той е любовта на живота й, а след трагичната му смърт тя обръща света на модата завинаги
31.05.2024 Доналд Тръмп поиска спиране на филм с Мария Бакалова
31.05.2024 Българин е специален гост в дома на Филип Плейн
31.05.2024 Появиха се кадри от бляскавата сватба на дъщерята на Цеца Величкович
31.05.2024 Шокираща снимка на княгиня Калина предизвика вълна от коментари във
фейсбук
Още новини от Любопитни новини:
Българин е специален гост в дома на Филип Плейн
Коментар за гафа на Цветанка Ризова: Корпоративните шефове ще тър...
Нова присъда за Мадона
Странна миризма около имението на Меган и Хари в Калифорния
Организация: Да шофираш като жена означава най-вече едно: да оста...
След смъртта на баща си Павел получил смразяващо обаждане: Топкит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).