Починаха Лори и Джордж Шапел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:10 / 15.04.2024
5956
Най-старите сиамски близнаци в света починаха на 62-годишна възраст. Лори и Джордж Шапел са починали на 7 април в болницата на Университета на Пенсилвания.

Световните рекорди на Гинес също потвърдиха смъртните случаи в съобщение.

"Световните рекорди на Гинес са натъжени да научат за смъртта на Лори и Джордж Шапел, най-старите сиамски близнаци в света. Джордж се радваше на успешна кариера като кънтри певец, докато Лори беше носител на трофей в боулинг с десет кегли“, пише GWR в публикация на X.

Родени на 18 септември 1961 г., Лори и Джордж имат частично слети черепи и общи жизненоважни кръвоносни съдове и 30% от мозъка им. 

Лори също работи в болнична пералня в продължение на няколко години през 90-те години, подреждайки графика си около концертите на Джордж, които ги отведоха по целия свят.

Близнаците живееха самостоятелно в апартамент с две спални в Пенсилвания. Всеки от тях имаше своя стая и се опитаха да живеят живота си, доколкото е възможно. Те се редуваха да практикуват отделните си хобита и казаха, че ефективно се зонират, когато са в "стаята" на другия.

"Дали бихме се раздели ли? Не. Моята теория е: защо да поправяме това, което не е счупено?“, казваше Джордж приживе.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ще се изненадате кои са най-използваните банкноти у нас
Маслините ни предпазват и трябва да ги ядем с костилките
В "Ергенът" останаха само две претендентки
Бони загуби в Hell's kitchen, отмъкнаха й победата в последния мо...
Звездно бебе с приказна погача
Троен годеж в Hell's kitchen


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).