Пловдивчанка бясна за плейбойските си снимки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:04 / 08.07.2015
15152
Лиляна Ангелова, която стана известна като "Клюкарката Лили " от рубрика в тв таблоида "Папараци", е сгодена.

През последната седмица светските издания и сайтове у нас са залети с новини за Лиляна, като преобладава "претоплената манджа" от преди 10 години, пише Блиц.

Става дума за фотосесията й за "Плейбой", като тя предупреждава, че ще ги съди, ако не вземат мерки срещу разпространението на бекстейдж кадрите.

Другата "новина", която също е нечия поръчка с цел да уязви брадърката, е свързана с личния й живот и спекулациите, че тя е развела любовника си. 

Ето какво каза пловдивчанката:

"Смятам, че достатъчно време запазих мълчание... оставих медиите да тиражират версията си, "че съм развела любовника си". Дано са си изкарали прехраната с това, та нали уж за това си позволяват подобни съчинения!

Жалко, че благородната кауза, на която съм се посветила в помощ на деца аутисти, остана в сянката на една небивалица. Нима сериозен приятел, с когото живея от близо 2 години се нарича любовник?!

Защо си мислите, че можете да помрачите щастието ни, замесвайки драматичен развой в историята си, разводи и още куп други неотговарящи на истината фантасмагории. Бъдете живи и здрави и по-добродушни! Не ме познавате, не ми слагайте етикети!"


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Стефан на Гала показа дъщеря си, която е абитуриентка тази година...
Главчев: На никого в правителството не му е хрумвало да увеличава...
Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова, къд...
На вкус горчи, но е истински помощник в борбата с кистите
Звездомания тресе Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).