Пламнаха ли отново искри между Кобрата и Андреа?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
22:18 / 28.04.2023
10686
Изплува мистериозен чат между най-успешния ни боксьор Кубрат Пулев и попфолк певицата Андреа.

В типично свой стил едрогърдата блондинка, която отдавна доказа, че й е трудно да надмогне раздялата с бившия си любим, първо публикува в социалните мрежи видео, в което Кобрата я люшка на диван в хотел и я пръска с някакъв спрей, а малко по-късно го изтри. Същото присъства и в чат между двамата, публикуван отново от Андреа.

Комуникацията на Андреа всъщност е с контакт на име "К“, но предвид видеото и описанието под снимката "Every day of my life", очевидно става въпрос именно за Кобрата.

Ако снимката с чата е правена сега, а по всичко личи, че това е така, след като часът на заснемането и публикуването съвпада - излиза, че уж бившите половинки отново поддържат повече от любопитни отношения. От лъсналия наяве разговор става ясно дори, че Кубрат е звънял на Адреа в 1 часа през нощта. Дали това се случва към днешна дата, все пак остава загадка. Не е изключено обаче сапунката между двамата съвсем да се е заплела, тъй като тръпката не си е отишла. Или пък Кобрата се натиска на бившата си безуспешно, ако вземем предвид констатацията му в чата, че е бил блокиран от нея, пише "Телеграф".

На всичкото отгоре попфолк певицата демонстрира, че е налегната от носталгия, след като се показа и как се налива с вино сама, слушайки тъжна музика. Името на плочата, която си е пуснала Андреа е "Сънувах те до мен“, което носи ясно послание предвид случващото се.

Не едно или две събития напоследък дадоха да се разбере, че между двамата най-вероятно отново са пламнали искри. Кобрата, който има вече две деца от следващата си изгора дори цъфна на рождения ден на изпълнителката на "Полудей", която го празнува в тесен кръг.

Виж коментарите (3)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).