ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Паулина: Преживях много тежка раздяла преди "Игри на волята", но вече си имам гадже! Не е Стратимир!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:16 / 04.12.2021Коментари (2)115945
© Инстаграм
Тя е една от изненадите в трети сезон на "Игри на волята" Паулина показа, че е от момичетата, които не се предават без бой. Вярва в себе си, възможностите си и знае, че само с упоритост се върви напред в живота, но също и със смелост. Поли се отличи в този сезон не само с красивите си сини очи, в които човек наистина може да се потопи дълбоко, но с изявени позиции, без да се притеснява от чуждото мнение, но най-вече - впускаше се смело във всички битки. 

Крехка и дребничка на външен вид, но силна и много отговорна - това са впечатленията ни от Поли, с която vbox7 има удоволствието да се срещне, за да си поговори на приключението, в което взе участие. Не подминахме клюките по неин адрес, интригите в шоуто, скандалите и любимата ѝ тема - музиката. 

- Скри шапката на всички! Изправи се срещу изключителни участници, но доказа, че едно момиче, което се занимава професионално със съвсем други неща, може да надвие супер тренирани мъже и жени. Как се чувстваш с тези успехи в Игрите?

- Чувствам се много добре, защото съм постигнала много повече, отколкото мислех, че ще направя в това предаване. Със сигурност надминах не само очакванията на хората, но и личните ми. Няма как да не бъда доволна, би било глупаво. Гордея се, че постигнах всичко това, но без да съм професионален спортист. Резултати ми са много добри.

- 25 поредни победи! Как се стига до това ниво и имаше ли някаква специална подготовка преди Игрите? 

- Може би ще е забавно, но аз много не съм се подготвяла. В предаването съм вкарана като певица и не се споменава, че от години практикувам екстремни спортове, занимавам се професионално със ски от 3-годишна. Спортът е огромна част от живота ми. Точно преди самите игри съм ходила на кросфит, кикбокс и фитнес, ски, но не съм се подготвяла специално. Напротив, когато вече знаех, че влизам в Игрите, използвах максимално времето, за да съм навън. Беше почти вече лято, поизлизах си, купонясвах на морето. Ако трябва да съм честна, малко ме е яд сега. Ако знаех, че ще бъда на финал, че ще бъда наравно с другите, щях да обърна повече внимание на подготовката. Ако се бях подготвила по-добре, щях да имам по-голям шанс.

- Тази последна битка ли беше най-трудната за теб в целия сезон?

- Най-трудната битка за мен беше тази с кукилите. Там почувствах, че имам може би страх от височини, не се чувствах комфортно, защото беше нестабилно. Това е най-изразената битка, но с негативни емоции, със страх.  

- Видяхме сълзи в очите ти след битката с Боби! Какви мисли минават през ума на човек в такъв момент? Хем си победила, хем не можеш да се зарадваш... Това ли е всъщност спортсменството?

- За спортсменството трябва да говорят хората, които са професионални спортисти. Реакцията ми беше изцяло човешка, защото за мен Боби е супер стойностен човек. Той не ми беше най-близък, но ме впечатли с характер, с интелект, с разсъжденията си за живота. На тази битка отидох, вярвайки, че това вероятно ще е последната ми поява на арената. Емоцията обаче ме завладя силно, когато разбрах, че тази битка няма да е последна за мен. Не знаех за известно време какво се случва. Смятам Боби за наистина много готин човек и ми стана тъжно.

- С Мани си разменихте доста груби думи след битката, в която отстрани един от най-противоречивите образи в този сезон. Какво обаче е мнението ти за нея към днешна дата и съжаляваш ли за нещо казано от теб към нея?

- За мен Мани е едно зло! С подобен човек в живота не бих имала контакт, двете с нея се различаваме във всички сфери на живота. Тя е тип човек, с който нямам нищо общо и не бих искала да имам.

- Със Семира също не бяхте в перфектни отношения. Стратимир ни спомена, че само с нея няма контакт след Игрите, тя дори го отследвала от Instagram. С нея какви са ти отношенията?

- Да, и мен ме е отследвала! Не се виждаме, не се чуваме. Семира също е един от тези хора, с които нямам контакт, обкръжението ми е съвсем различно. Не мога да кажа нищо лошо за нея, но тя го е правила за мен. Безинтересна ми е. 

- В Игрите някои от участниците се закачаха с приятелството ти със Стратимир, а това бързо стана повод за спекулации, че има нещо повече между вас. Кажи  ни каква е истината, за да престанат конспирациите по тази тема?! Имаме ли новина? 

- Съжалявам много, знам, че много хора биха се зарадвали, но... Получавам непрекъснато някакви снимки, колажи на мен и Стратимир, завъртяла се е някаква любовна история, но няма такова нещо. Тими за мен е като братче. Тотално приятелски отношения, поддържаме контакт. Той е много стойностен човек и приятелството ни е силно. Минахме през моменти, които ни сплотиха доста. През този период се обичахме, мразихме се, после пак се обичахме. Нормално е като прекарваш цялото си време с някого, то този човек да те подразни с нещо, но това беше с всички. Търпяхме се.

- Как оценяваш представянето си в Игрите и съжаляваш ли за нещо?

- Съжалявам, че не дадох малко повече от себе си на последната битка. Разликата беше минимална и вярвам, че можех да постигна невъзможното. Доволна съм от представянето си, не се срамувам от нищо. Смятам, че съм казвала и правила винаги правилното. Имало е моменти, в които е можело да замълча и моменти, в които не съм била напълно права. Там нещата са като в живота - един ден си на върха, друг ден си долу, взимаш грешни решения. Всичко е много по-интензивно в предаването, случват се много неща, трябва да взимаш бързи решения, нужни са бързи реакции. Към края вече ми беше трудно психически.

- Кое ти беше най-трудното?

- В края ми беше, защото два месеца е много време, нямаш контакт с нормалното, с близките. Към финала има също напрежение, защото се говори повече, плетат се интриги, стратегии, говорят зад гърба ти. Това много ме натоварваше.

- Много хора очакваха, че ще има сблъсък между теб и Елизабет, но не се състоя?

- Много го исках този сблъсък, мисля че и тя, но не се случи. Нямам контакти и с нея, не мога да я разбера. Не съм имала конфликт с нея, но тя реши да се отдръпне. Странно е, блокирала е много хора. Мисля, че на моменти не е била честна.

- Интересува ни нещо много важно – какво се случва с Моли и Доли? Наистина ли се грижеше за тях през цялото време?

- Липсват си ми козичките (смее се). Обмислям да си взема някакво животинче вкъщи, котка може би.

- Котките са доста своенравни, нали знаеш!?

- Да, но със сигурност не повече от една коза. Чакам лятото да дойде, за да отида на Царево да си ги видя Моли и Доли.

- Правиш уникални песни, няколко поредни седмици си номер едно в трендинга на Youtube с парчетата ти с Марсо. Очаквала ли си този успех и как се роди идеята да работите с MurdaBoyz?

- С Марсел започнах да работя отдавна, не знаех, че ще съм участник в Игрите. Парчетата ги записахме по-рано. Всичко се случи напълно случайно, а резултатите се харесват доста. Аз съм в тотално различен стил от него, но той търсеше нещо ново. Забелязах, че в България липсва RnB музика и реших, че ще е успешно. Не очаквах, че ще е толкова много харесвана работата ми. Тук е трудно да успееш с нещо по-различно като музика, още повече с нещо по-нишово. Радвам се, че хората са отворени към новите неща и има такъв позитивен отзвук, защото ме мотивира. Сега ще правя самостоятелен албум в подобен стил. Надявам се, че и той ще има подобен успех. 

- Албумът ви с Марсо е супер интересен като звучене!

- Да, интересна колаборация направихме. Аз съм завършила поп и джаз пеене, но най-вече съм пяла джаз и никога не съм си представяла песните ми да са по-вулгарни, докато при Марсо... това си е той. Все пак имаше натиск от мен да не звучим прекалено вулгарно. Той си натискаше пък своето, както и аз, но сме много креативни и се радвам, че успяхме да се съчетаем успешно.

- От твоя албум какво може да очакваме, RnB ли е посоката?

- Да, RnB и се замислям над регето малко, но ще видим. Още не съм го започнала, но бързо се получават. Албумът с Марсо записахме за три седмици. Когато имаш идеи в главата си, искаш да ги реализираш бързо. Надявам се да ми дойде музата и да се хареса на хората.

- Можеш ли да направиш някакъв паралел между българския музикален пазар и този в Полша?

- Честно казано не живея в Полша от много време. Там ходя за празниците. Живяла съм в Щатите и мога да сравня ситуацията с тази там. Тук сме по-скептични към клиповете все още, когато са по-разголени или провокативни. За съжаление, или пък не, това е неразделна част от успеха в музикалния бизнес днес. Всички ние слушаме американските изпълнители, но не се вслушваме в текстовете им. Те са доста вулгарни, но за нас са ок. Не виждаме нищо лошо. Ако ги преведем обаче на български, то тогава осъзнаем и разберем разни неща. Чалгата в България няма да бъде заменена никога и с нищо. Масово се слуша това. Хората, които вълнуват най-много в България са  именно те. Вярвам, че усещането за музика ще се променя лека-полека и ще вървим към по-хубавото. 

- Отговори ни вече за Стратимир, но все пак имаш много фенове, които се вълнуват – има ли мъж до Паулина? 

- Да, в момента имам човек до себе си. Той ме подкрепя във всичко, което правя. След една много тежка раздяла и любовно разочарование, което се случи миналата зима преди Игрите, гледам на нещата по-спокойно. Гледам да е по-уравновесено всичко, но съм в много положителна насока и си връщам вярата в любовта.

- Как ще прекараш предстоящите празници? 

- Мисля, че най-сетне ще успея да си замина в Полша. Не съм си виждала роднините от над година вече. Не съм мърдала от година и нещо от България и се надявам да ги видя в Полша.

- Твоят победител е?

- За мен е Борис!


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз не я знам тая звездъ коя е,защото отказвам да гледам предавания от рода ,Бързи,смели ,сръчни" в еротичен и псевдо патриотичен вариант...Ами моме,аз занимавам ли ти имам ли си приятелка и аз ли съм,не съм ли аз..С една дума ми през...
+1
 
 
Боли го уя някой кво си преживяла :) всеки е преживял много и по различен начин , само не разбирам кво я пускате тая да и слушам простотиите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Женски футбол
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: