Осъдиха младоженец за секс в първата брачна нощ, булката била на 13 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:49 / 12.06.2015
5280
Любовчия от Козлодуй бе изправен пред съда в крайдунавския град заради това, че правил секс в първата брачна нощ. В съвсем нормалната на пръв поглед случка обаче има извършено престъпление, категорични са от прокуратурата. Оказало се, че булката е 13-годишна девойка. Въпреки, че момичето си легнало доброволно с половинката, магистратите са категорични, че е извършено престъпление по смисъла на наказателния кодекс, съобщава "Конкурент".

Момичето и момчето са от ромски произход. Запознали се в началото на декември 2013 г. във фейсбук. Няколко дни по-късно решили да се видят и направо вдигнали сватба още същия ден. Булката дошла от Селановци в Козлодуй, но излъгала родителите си, че е при свой братовчед. Още щом отишла в дома на любимия си и пристанала. По стар обичай, майка му я посрещнала с питка и мед, намазали вратите. Дала на снахата бяла нощница, която да облече и ако иска да си легне със сина й. Двамата останали насаме в отделна стая, булката облякла нощницата, след което правили секс с младоженеца. Когато приключили майката влязла, взела нощницата, по която имало кръв и излязла да се похвали, че снахата е била "честна".

Подсъдимият е знаел, че момичето не е навършило 14 години, което прави деянието му умишлено, категорични са магистратите. Наказанието е условна присъда от 3 месеца лишаване от свобода.


Виж коментарите (9)
Още новини от Любопитни новини:
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
Ивет Лалова: Не бих те заменила за целия свят
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).