Орхан Мурад обикаля пловдивски села на купони и разпивки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:51 / 14.04.2019
6646
Певецът Орхан Мурад се е вихрил преди дни в пловдивското село Паничери, където има стари приятели. Поводът за купонджийското гостуване бил малко позакъсняла Коледа, на която го бил поканил местният животновъд Цанко Лъсков.

Орхан Мурад и бай Цанко, както в Паничери наричат домакина, се свързани със стара дружба и приятелство. Двамата заедно създадоха вулгарния клип, изпълнен от него, Веселите момчета, заснет в дома на бай Цанко. Заглавието му е "Де бре, де бре". Останалите двама мъже, които пеят, също са слепи, както именитият наш изпълнител.

Бай Цанко клал прасе, а личен гостенин бил Орхан Мурад. Той бил докаран от шофьора си в селото, гостили го с пържоли, кюфтета, салати, бяло и червено вино. После грабнал китарата и запял от душа и сърце на компанията, съобщава "Блиц".

На снимките Орхан Мурад е с друга емблематична за селото фигура - Спас Копорански, с прякор Спас Белия. Последният дори се разплакал на една от баладите, изпълнена от "почетния гост".

"Много сме горди и щастливи, че имаме такъв личен приятел. Като запее, разтваря сърцата ни, евала за таланта и за добрината и благородството на Орхан", са споделили домакините пред местни хора.

Орхан Мурад често обикаля региона. За никого не е тайна, че другият му голям приятел е кметът на съседното до Паничери село - Ново Железаре. Кметът Петър Ненов редовно кани на гости именития музикант, а купоните и разпивките по повод и без повод, са до късни доби. Въпреки молбите на Цанко и Спас Белия преди дни да остане да нощува в Паничери обаче, Мурад потеглил за София, защото на другия ден сутринта имал важна професионална среща.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).