Новата звезда на bTV живее с богат бизнесмен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:13 / 29.09.2023
39731
Новата водеща на "Тази събота и неделя“ Бесте Сабри се оказа милионерска изгора. 27-годишната репортерка, която детронира Жени Марчева и Диана Любенова от предаването им и прави шеметна кариера в Би Ти Ви, живее на семейни начала с богат бизнесмен. Двамата с Борислав са заедно от няколко години, но избягват да натрапват връзката си в публичното пространство, пише "Ретро".

Бесте и любимият й все още нямат сключен брак, нито пък наследници. Красавицата от Шумен и бизнесменът обитават луксозен апартамент в София и често пътуват до екзотични острови и дестинации по света. Откакто са двойка, Борислав буквално е позлатил любимата си и не пести средства, за да я прави щастлива.

Само на 27, Бесте има стандарт на живот, по-висок от този на всичките й колеги в телевизията. Тя управлява лъскав бял мерцедес за 150 хиляди лева, който й е подарък от мъжа до нея. Тя бе лансирана и назначена на сладкия си пост от Антон Хекимян, който бе директор в Би Ти Ви, преди да се хвърли в битката за кмет на София като кандидат на ГЕРБ. Благодарение на него тя получила шанс да се изстреля на върха в телевизионната йерархия.

Първо Бесте бе назначена за водеща на новините, а от тази есен пък заедно с колегата й Митьо Маринов замениха старите кадри Диана Любенова и Жени Марчева в съботно-неделния сутрешен блок на телевизията. Заради прогонването на двете журналистки Бесте станала трън в очите на повечето си колеги, които никак не й симпатизирали. На крехката възраст на Сабри обаче нито една от колежките й не е жънела такива скорострелни слава и успехи.

Тя е родом от Шумен и споделя, че журналистиката намира място в сърцето й още от малка, когато, макар и по детски, искала да се развива именно в тази сфера. Това очертава пътя й да учи в езиковата гимназия "Никола Вапцаров“ в родния си град, а след това отишла да следва журналистика в чужбина. Дипломирала се със специалност в университет в Шотландия, след което се завърнала в Шумен. Там кариерата й започнала с работа в местния филиал на БНР. После пристигнала в София и досущ като в приказката за Пепеляшка се сдобила с приказен живот - богат мъж и завидна кариера.

Виж коментарите (6)

Още по темата (6612):
31.05.2024 Ще я познаете ли, днес е голяма красавица и наскоро я гледахме всеки вторник по bTV
31.05.2024 От продуцентската компания отговориха на атаката на Мария за спрения клип в YouTube
31.05.2024 Мегз прекали
31.05.2024 "Черешката на тортата" като "Пълен абсурд"
31.05.2024 Лейди Гага втрещи с признание за болест
31.05.2024 Любимка на шеф Ангелов стана порноактриса
Още новини от Любопитни новини:
Иво Аръков си стегна багажа, обяви нещо гандиозно
Днес една от най-големите сексикони на Холивуд става на 94
Шеф Андре Токев: Хората да не се отказват в най-трудните си момен...
След присъдата на Доналд Тръмп проговори дъщеря му Иванка
Една от най-популярните тв водещи у нас показа снимка от бала си
Болестите, които ни "пазят" работното място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).