Новата водеща на БНТ дебютира след 5 дни, ще я дават всяка неделя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:06 / 07.11.2023
20942
След като в началото на есента й се наложи да се раздели с bTV, Диана Любенова се готви за дебют в БНТ1 седмица след втория тур на местните избори. Обществената медия потвърди, че актрисата става лице на ново нейно шоу. То се казва "Имате среща… с Диана Любенова" и ще върви от 12 ноември всяка неделя от 18.00 часа.

Новото предаване на Диана Любенова е ток шоу, в което тя ще прави интервюта с популярни хора от всевъзможни сфери – култура, спорт, медии и други. Те ще споделят подробности от живота си и вътрешния си свят. Това, както "Уикенд" писа, няма да бъде нов вариант на предаването "Извън играта", което водеше напусналата телевизията Люба Пашова, а проект с различна концепция.

От телевизията не разкриват точно какви са разликите между двете програми, но това ще стане ясно, след като "Имате среща…" тръгне в национален ефир. Засега не е съобщено кой е първият гост в новото шоу. Нищо чудно това да е водещата на "България в 60 минути" Мариана Векилска. Именно тя преди дни разкри, че с Диана скоро отново ще работят заедно, след като до 2018-а бяха лица на "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви.

Мариана изкара там 4 години, а Диана – девет. Актрисата неочаквано се раздели с работата си в сутрешния блок през уикенда, за да отстъпи място на новите водещи Бесте Сабри и Митьо Маринов, който не се радват на кой знае какво зрителско одобрение. Хората масово споделят мнения, че двамата млади журналисти не са подготвени за работата си. Така или иначе Би Ти Ви продължава да ги подкрепя, а Любенова вече има ново шоу в БНТ1.

Името на предаването обаче издава, че е възможно мястото й да не й е обещано завинаги. Многоточието, което от телевизията са поставили след "Имате среща", издава, че най-вероятно идеята е водещите да могат да се сменят. По същия начин преди време тръгна предаването "Събота вечер с БНТ". Негово лице отначало беше Димитър Павлов, след това – Ники Станоев, а накрая – Орлин Павлов. Не е изключено Диана след време да отстъпи мястото си на друг водещ или да започне да си партнира с някого, както Меги и Нели си партнират в "Търси се" по Би Ти Ви.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6372):
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
20.05.2024 Ергенът Виктор напусна България
20.05.2024 Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
20.05.2024 Четири жени са зарязвали Александър Сано, него го мързяло
20.05.2024 Тя е виждала баща си един път, но ние я гледаме всяка седмица по два пъти
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Ергенът се изложи много в ефира на bTV
Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кар...
Пазаруването на евтини стоки от "Тему" и други китайски сайтове к...
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).