Николина Чакърдъкова се подложила на зверска диета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:27 / 23.01.2023
25448
Голямата народна певица Николина Чакърдъкова, която има концерт на 11 февруари, е направо неузнаваема, защото е свалила 15 килограма от теглото си. 

Изпълнителката, която с лекота и усмивка кара малки и големи да запеят и да се разтанцуват по време на концертите си, призна в ефира на bTV, че много й се е искало да има как да се върне 10 години назад, защото душата й, за разлика от лицето, е на не повече от 30-40 години.

Винаги казвам "Попейте си", хубаво е. Има дефицит на щастие, за съжаление", добавя още обичаната певица.

"От първия ден, в който съм стъпила на голямата сцена, работя с екип. Не казваш само: "Аз, аз, аз". Работиш с екип и трябва да се погрижиш за тях така, че да се чувстват добре. И накрая, ако остане нещо за теб, това е. В началото, когато започвах, бях готова за това. Мечтата ми беше да правя красиво изкуство. Ако си добър, ще дойде време, когато и ти ще получаваш.

"Най-хубавото е, че възпитах в себе си усещането за достатъчност. Достатъчно ми е да имам добри приятели около себе си, здраво семейство и хора, които да ме слушат как мечтая, както искам да постигна", добави още звездата.

Аз съм човек, който се научи да цени малките неща в живота, защото той е много кратък и не всичко зависи от нас. Останах здраво стъпила на земята. Толкова земен човек съм, че понякога ми казват, че чак не ми отива, защото съм постигнала много неща.

И аз, като всеки жив човек, губя много приятели, от ковид, от други болести... много близки приятели, заради които част от сърцето ми остава празно. И най-трудното е, че само след два дни аз трябва да отида някъде да пея.

Когато загубих баща си трябваше само след пет дни да отида на работа. Много е трудно. Господ ми е дал много, пожалил ме е много.. как да се изправя, как да продължа да пея. Това ще направим с дъщеря ми Мария и на 11 февруари. Ще пеем с пълно гърло, ще радваме хората.

Избирам най-популярните песни, защото те са и най-харесвани, правя ги в букет, изписваме на видео стените текстовете на песните, оркестъра засвирва и публиката пее с пълно гърло, признава певицата.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).