Неочаквано бързи и високи приходи за една зодия днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:06 / 29.04.2020
10769
Дневен хороскоп за 29.04, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предпазвайте се от нежелани познанства и общуване с хора, за които имате усещането, че не са подходящи за вас и може да са вредители. Подгответе се за много служебни задачи, които ще отхвърлите с успех. Не разчитайте на късмета си, ако имате намерение да рискувате, за да не съжалявате за вложените пари. Заведете на ресторант интимния си партньор, дори и ако сте се прибрали по-късно от обичайното. След като се приберете се отдайте на желани и от двама ви сексуални изживявания, които ще ви възвърнат силите.

ТЕЛЕЦ

 

Умерено активни сте, но въпреки това имате възможност да се справите с възложените ви служебни задачи, ако не капризничите и не се оплаквате колко сте заети. Началниците ви няма да останат доволни, ако откажете помощ на вашите колеги. Не рискувайте нито с инвестиции, нито с предложения зя нова работа. В личния живот ви не е спокойно. С нови си романтични запознанства сте събудили ревността на партньора си. Прекалените хвалби, че сте желани, ще го отблъснат и ще ви лишат от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Нямате желание за работа, защото имате натрупали се задачи, които не успявате да отхвърлите. Въпреки този неприятен факт, който не е възможно да отречете, на работното място се справяте отлично, но не сте уверени в себе си. Не се страхувайте от трудности. Работата ви спори и ви носи успех и приходи. В личният си живот не очаквайте успехи, защото отново сте прекалили с агресивното си поведение и ревността към интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, а и не е взаимно желан, особено ако имате до себе си партньори, родени в Риби които непрекъснато се обиждат.

РАК

Бъдете внимателни във всички начинания. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Обърнете внимание на новите делови предложения, само ако ви допадат и са с възможност са професионален растеж. Ограничете контактите си. Подгответе за подпис важни договори и финансови документи. В личните отношения проблемите са породени от недоволството на близките ви от ваши думи или действия. Не се надявайте, че ще се справите бързо с проблемите с интимната си половинка и ще се отдадете на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

В този ден сутринта ви е напрегнато и сте склонни да се зауждате. Едва следобед сте във форма, въпреки трудностите по пътя си. Със задачите си се справяте отлично и будите възхищение, но и не малка доза завист сред колегите си. Приемете отправеното ви деловото предложение. Възползвайте се от подкрепата на влиятелни познати. Любимите ви хора са изненадани от нежеланието ви да сте компромисни в отношенията си. Сексът тази вечер може да доведе до изглаждане на възникналите недоразумения и да не позволи тяхното задълбочаване.

ДЕВА

Като изключим някои лични, предимно роднински проблеми, които ви депресират, късметът е с вас. Ще успявате дори и с рисковани начинания, стига да се осмелите да направите тази крачка и то без да разчитате на никого. Трудности може да срещнете само ако сте иронично-заядливи с вашите колеги. Имате възможност да изясните чувствата си и да се сближите с интимните си партньори, ако усещате отдалечаването им. Вечерта бягате от романтичните мигове ии разговорите, а сексът няма да ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ

Този ден е един от най-успешните ви за месеца и от началото на годината, но само от вас зависи да не го пропилявате. С какво и да сте решили да се захванете преди края на месеца ви носи приходи при това неочаквано високи и бързи. Всички, които искат да регистрират своя фирма могат да подготвят документите днес. Денят ви беше странен в личен план. Вечерта си останете у дома или си поканете гости, ако прецените че те ще разтушат напрежението в семейството. Не пропускайте приятните сексуални мигове с любимите си хора.

СКОРПИОН

Не рискувайте като разчитате на чудо, което да ви избави от възникващите проблеми, породени и от ваши действия и от ситуацията в държавата. Ще блеснете като ги разрешите сами. Доверете се на интуицията си. Тези от вас, които са предвидливи ще се радват на успех и признание. Романтичните мигове оставете за вечерта, когато ви очаква не само романтична вечеря, а и споделяне на чувствата. Отново ще изживеете незабравими сексуални удоволствия, а несемейните ще изживеят първите си интимни мигове с новите си партньори.

СТРЕЛЕЦ

На вашето работно се очертават трудности, но и успехи, ако не решите да се откажете от активната работа и след това да се тюхкате и оплаквате колко некоректни са вашите колеги. Нямате причина да се оплаквате заради невъзможност да се справите със задълженията си, защото сте създали контакти с хора, които нарочно се опитват да ви провалят. Ако не сте семейни не очаквайте чудеса от интимния си партньор, който ви е обиден заради изневярата ви от сутринта. Не се оправдавайте, че изневярата не се свежда до сексуален контакт, защото с флиртът си сте отдалечили за дълго своя брачен партньор.

КОЗИРОГ

Предстои ви един изпълнен с положителни емоции, интересни срещи, довлоство и полезни занимания ден. На работното място сте събрали погледите на всички ваши колеги с работата, която отхвърляте. Всички безработни е време днес да си намерят работа, за да не страдат от безработицата и безпаричието. За съжаление денят не е подходящ за създаване на нови интимни отношения или изясняване на проблемите с брачния ви партньор. Отдавна не сте били така спокойни и уверени в чувствата си. Сексът ще ви зареди със сили.

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност да сбъднете мечтата си за включване в проект, който от години очаквате да бъде планиран. Изчакайте вашата най-добра дата и направете тази важна крачка. Успехът е с вас, ако не се доверите на хора, които целят провала ви. Постарайте се да не засягате колегите си като им казвате, че не се справят с работата си.В личните ви отношения все още имате да разрешавате проблеми, породени от съществуващите недоразумения с любимите ви хора. Вечерта проведете разговор с тях. Откажете се от намерението си за сексуални изживявания.

РИБИ

Имате шанс за нови професионални изяви, ако не се опитвате да заемете мястото на ваш колега и да го изместите по некоректен начин. С тези ваши действия сривате собствения си авторитет. Няма как да получите признание, ако ви хванат, че сте използвали влиянието на странични хора. След края на работния ден си останете у дома и споделете приятни мигове с любимите си хора, ако сте създали семейството с децата и половинката си. Сексът ви действа добре, защото ще ви разтовари от напрежението през деня.

Виж коментарите (0)

Още по темата (607):
04.05.2024 Празник е, но тези две зодии трябва да бъдат особено предпазливи
02.05.2024 Изключителен ден очаква някои от зодиите на Разпети петък
21.04.2024 Неочаквани обрати на съдбата за една зодия днес
20.04.2024 За пръв път от 83 г. Юпитер и Уран се срещат в Телец
18.04.2024 Четири зодии са най-големи романтици в зодиака
17.04.2024 Меркурий продължава да е ретрограден, но ето какво ни вещаят звездите за
днес
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова
Жената на Иво Аръков по чудо се е разминала от голяма трагедия: В...
Жалко! Още една хубава двойка официално се раздели
Предупреждение за магнитни бури и днес
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Наш музикант: Такова нещо като в Пловдив никога не съм виждал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).