Не е за вярване, те отново са заедно след 7-ия скандал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:34 / 18.12.2023
2457
Ако има човек, който умее да прощава най-лесно любовните кавги, това определено е чалга дивата Мария. Сексапилното миньонче е дала нов, пореден шанс на връзката си със съпруг №3 Мирослав.

Фурията от Стара Загора и бизнесменът милионер отново се носят на крилете на любовта.

Само преди няколко седмици Мария изтри всичките си снимки с възлюбения си, с което алармира за нов проблем у влюбените гълъбчета. Силиконовата бомба дори отказа да коментира раздяла, което също навяваше на мисълта, че май има разлъка.

Но вече всичко е забравено, а Отварачката се е върнала в семейния дом. Така изпълнителката прощава вече за рекордния 7-и път на Мирослав, и то за едва 2 години брак.

Че се е върнала при милионера Миро, чалга дивата сама се издаде. От няколко дни сексапилното миньонче на фолка не спира да залива социалната мрежа с кадри от ултраскъпо возило, с което пътува за участия.

Мария обаче, дали без да иска, или целенасочено, показа, че това е новият джип на Мирослав. От няколко седмици съпругът на Отварачката движи из София, с модерен "Мерцедес" с тузарски номер. А от кадрите, които Мара показва, е видно, че става дума именно за возилото на съпруга й. Наскоро двойката е засечена от читатели на "България Днес" в центъра на София.

Това не е всичко! Оказва се, че в последните дни точно Мирослав предвожда любимата си на участия. Бизнесменът се настанявал в дискотеките и следял изкъсо какво ги върши половинката му на сцената.

Малко преди да се скарат отново зловещо и Мария да изхвърли брачната си халка, 41-годишната чалга дива официално оттегли жалбата срещу мъжа си за поредния побой над нея през пролетта и прекрати бракоразводно дело в Районен съд - Костинброд.

Мария заведе иск след поредния скандал между двойката. Миньончето на фолка твърдеше, че Миро е изпуснал нервите си и започнал да шамаросва фолкдивата. Той я удрял дори с юмруци в главата, а накрая я съборил на земята и я ритал по цялото тялото. След зверския пердах Мария подала сигнал в полицията срещу мъжа си. Извадила и медицинско за травмите. По-късно обаче Мара прости на бизнесмена и двамата се сдобриха, припомня "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6391):
20.05.2024 Ивет Горанова се влюбила в "Денсинг старс", но не в партньора си
20.05.2024 Момиче дава "целувката на живота" и спасява стотици милиони хора от смъртта
20.05.2024 Попфолк фурия и участничка в "Ергенът" на косъм от смъртта
20.05.2024 Бъдещата жена на Сашо Кадиев показа баба си
20.05.2024 Тя обича и помага на животните, но отхвърля сина си като тумор
20.05.2024 Кевин Костнър ипотекира имот, за да направи филм, за който получи 10-минутни овации в КАН
Още новини от Любопитни новини:
Изписаха Росица Пейчева и бебето
Големи гласове идват в Пловдив
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Гордън Рамзи похарчи над 7 милиона долара за служителите си
Празник е! Имане ден имат жени с интересни имена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).