Наш актьор е спечелил 3 млн. долара от появата си в холивудски продукции

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:26 / 26.04.2024
60289
Българска звезда заработи крупна сума в Холивуд. Юлиан Костов си е спечелил 3 млн. долара от появата си в холивудски продукции за миналата 2023 г..

Според статистика, извадена от Big Name Bio, 3 млн. долара е сумата, която е потекла към сметките на българския актьор.

На Запад Костов придобива все по-голяма известност. Той стана популярен от сериалите "Аз, вещицата“, "Централа Берлин“, "Сянка и кост“, "Под станция Темпъл“, "Алекс Райдър“.

Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма "Син от друга майка“,пише "Телеграф“. Но се предполага, че истинският триумф ще дойде догодина, когато се появи третият сезон на "Белият лотос“ и там българинът е с основна роля, макар и като руски мафиот.

Въпросното издание Big Name Bio го хвали като актьор с ведър нрав и голям симпатяга. И направо се прехласва по тялото на нашенеца, признава, че спортното му минало като шампион по плуване много добре се отразява на външния му изглед, а и въздиша от бойните му умения.

Само където изданието смята, че Костов не е обвързан, а както читателите на "Телеграф“ знаят, той от няколко месеца вече афишира връзката си с Мирела Иванова – една от най-запомнящите се участнички в "Игри на волята България“ по NOVA.

Освен актьор и продуцент Юлиан Костов вече стана и режисьор. Дебютът му е с кратък филм, но пък доста обещаващ, съдейки по пуснатия в мрежите трейлър. Българското заглавие на филма е "Червен канал“ и според онлайн киноенциклопедията IMDB бюджетът на продукцията е 4000 долара. Кал Минев е продуцент и съсценарист заедно с Костов.

Звезда във филма е Марин Рангелов, познат на зрителите от сериалите на NOVA "Пътят на честта“ и "Откраднат живот“. Партнира му Нелли Таукчи. Според пуснатата анотация момче престъпник има за задача да намира жертви за нелегален канал, иначе то ще бъде разфасовано - явно става реч за трафик на органи.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6357):
18.05.2024 Анна-Мария е новата Царица на розата 
18.05.2024 Пацо от "Биг Брадър" готов да вземе и двете изоставени "ергенки"
18.05.2024 Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
18.05.2024 Родните звезди разкриха тайната си за бързо намаляване на килограмите
18.05.2024 Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars
18.05.2024 Влади Ампов - графа с тежки инциденти на сцената
Още новини от Любопитни новини:
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?
Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars
Родните звезди разкриха тайната си за бързо намаляване на килогра...
Звездна пловдивчанка с повод да почерпи днес: Нямам време да оста...
Сашо Кадиев към Алек: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).