Наблюдателна зрителка зададе въпрос относно "Игри на волята"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:18 / 13.10.2023
55956
Ива Георгиева е поредният изгонен играч от “Игри на волята" 5. Тя се озова на Чистилището след като стана ясно, че се е възползвала от неправомерно внесения в играта телефон от Албена Ситнилска. На последния за сезона елиминационен съвет на Изгубените Ива получи два гласа от Виолета Стайкова и Никол Дунев. Така състезателката по плуване се разделя с мечтата да спечели голямата награда от 100 000 лева, а Виолета и Никол ще се изправят в безмилостен дуел. Само една от двете ще продължи напред в играта.

На Арената Гладиаторите победиха Старейшините в тежък сблъсък, в който ключова роля изиграха моделът Калоян Митов и бившата волейболистка Денислава Велкова. Те навигираха по трасето своите съплеменници, които бяха със завързани очи. След загубата Старейшините ще трябва да номинират двама участници, които да се изправят в битка за оцеляване срещу Пеньо Гатевски-Гатьо и Момчил Василев от Амазонките.

На съвета на жълтото племе Гатьо получи своята награда от последната кастинг битка. Племето реши, че именно той е човекът, който ще се възползва от шанса да се свърже със семейството си. Така бившият командос се чу с най-близките си - жена си и двамата си синове - Младен и Рангел.

"Извън всичко може ли да ми отговорите на въпроса как така Никол беше очевидно гримирана на това изолирано място (Чистилище), особено ясно в предишния епизод, след като Радо си тръгна. Двете с Виолета седяха и говореха нагласени и особено Никол с блясък на устните, нейната визия ни най-малко не се връзва с концепцията за ада, в който издържала месец и половина", написа в социалната мрежа фейсбук по повод последния епизод зрителка.

Виж коментарите (6)

Още по темата (6219):
13.05.2024 Емилия показа две от децата си
13.05.2024 Джаферович: Празнуваме любовта
13.05.2024 На 42 и 51 попфолк звезди решиха да запишат висше
13.05.2024 Никол от Hell’s Kitchen: Това в някаква степен ме срина
13.05.2024 Зомбори отговори дали ще започне да пее професионално
13.05.2024 Известна журналистка "разкости" Андреа Банда Банда и БНТ
Още новини от Любопитни новини:
Зомбори отговори дали ще започне да пее професионално
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Венелин Венков за напускането си от "Ку-ку бенд": Само свирим каш...
Екзотично растение, познато като Вирджинският орех, помага при пр...
"Евровизия" - на едно място видяхме всички болести, от които боле...
Няма такова нещо като зеленчук в ботаниката, но ето защо все пак ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).