Набират пътници за първия секс круиз в света

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:54 / 03.11.2016
5917
Скоро във водите на Адриатическо море ще потегли първият секс круиз в света. Мексиканската компания Original Group предлага на клиентите си осемдневно пътешествие само за възрастни, което ще започне от Италия и ще премине през Хърватия и Словения. 

Най-скъпата услуга, която круизът предлага, е луксозен апартамент за 10 996 долара. Най-достъпната каюта ще е с цена от 2883 долара. Турът, наречен Desire (превод от английски език - "желание"), се очаква да започне на 26 септември и да продължи до 3 октомври 2017 г. Следващото пътешествие се очаква да е през 2018 г. и да стартира от Рим. 

Програмата на круиза ще включва различни развлечения като тематични вечери и специални стаи за еротични забавления. Корабът ще разполага и с обособени зони, в които ще може да се ходи изцяло без дрехи. Общият брой на хората, които ще могат да се качат на първия в света секс круиз, ще е 690 души. 

Всеки от пасажерите обаче ще трябва да има предвид и няколко основни правила - хората от персонала не са включени в "менюто", а след полунощ нивото на шума трябва да е минимално.


Източник: profit.bg

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Ергенът се изложи много в ефира на bTV
Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кар...
Пазаруването на евтини стоки от "Тему" и други китайски сайтове к...
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).