На Ани Салич не й върви в любовта! Отново остана без мъж след голям скандал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:15 / 23.11.2021
10323
На Ани Салич хич не й върви в любовта. След развода със сърбина Бранко, журналистката така и не успя да се задържи дълго с друг.

Преди 2 години звездата на Нова тв излизаше за кратко с банкер на средна възраст, но удари на камък. Доскоро пък се е виждала със заможен бизнесмен – вносител на вино и тютюневи изделия, ала се е разделила и с него, пише "Уикенд", позовавайки се на запознати.

Последният мъж на Ани се занимава с внос на алкохолни напитки и поддържа висок стандарт на живот. В началото любовта им започнала обещаващо, но се стигнало до разрив.

Причините за разлъката не са известни. Дали е несходство в характерите, дали се е появил трети човек  – водещата мълчи по въпроса. Тя рядко повдига завесата над интимния си свят и предпочита да говори само за работа.

Нейни близки обаче твърдят, че връзката й с бизнесмена e приключила с големи скандали. Имало дори закани, че ще изнесе пред медиите интимни подробности за отношенията им.

Сега Салич ближела рани и се опитвала да превъзмогне болката от поредната раздяла. 52-годишната звезда обвинявала себе си за любовните си несполуки. Пред хора от обкръжението си тя споделила, че е станала твърде затворена и безкомпромисна. 

Като по-млада била склонна да търпи мъжките недостатъци, но вече не била така сдържана и лесно се палела от най-малкото.

Не е тайна, че навремето Ани доста търпя бившия си мъж Бранко, преди да го разкара окончателно. След години нещастен брак тя най-сетне събра сили да се разведе със затъналия в хазартни дългове сърбин. След раздялата им те не искаха да се гледат даже и на снимка, но в последно време са затоплили отношенията си.

Говори се, че водещата и бившият й се сближили заради трагедията, сполетяла неговото семейство. През есента на 2020-а майка му почина внезапно на 86 години. Въпреки че е разделена с бащата на децата си, новинарката винаги е уважавала бившата си свекърва и смъртта й я съкрушила.

За да се пребори с лошото настроение след поредната раздяла, тв звездата прибягва не само до приятелски разговори, но и до други по-сигурни методи. Запознати твърдят, че тя се е подложила на поредица от разкрасителни процедури, включващи лифтинг на лицето, инжекции с хиалуронова киселина и ботокс.

Салич вярвала, че освежаването на външния й вид е крачка към нови вълнуващи преживявания в личен план. Зрителите също отчитат, че изглежда чудесно за възрастта си. "Тази жена не остарява!", коментират почитатели на Ани в мрежата.

От кухнята на телевизията издават, че не само любовни, но и финансови тревоги за застигнали новинарката. Заради коронакризата заплатата й е била орязана почти тройно. Когато се премести от Би Ти Ви в Нова тв преди 7 години, тя се договорила за впечатляващите 17 бона на месец. Сега обаче се задоволявала едва с 6.

Водещата била бясна на ръководството и дори се канела да напусне, но после установила, че няма къде да отиде – и в другите електронни медии предлагали подобно заплащане, че даже и по-ниско. В крайна сметка Ани останала, но вече вършела професионалните си задължения без ентусиазъм.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).