Мъж заряза жена си и избяга с русокоса бежанка от Украйна само 10 дни, след като семейството я прие в дома си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:08 / 25.05.2022
4170
Баща напусна половинката си и децата си след 10 години брак, след като се влюби в украинската бежанка, която приеха, съобщава "The Sun". 29-годишният Тони Гарнет кандидатствал да бъде част от правителствената схема за бежанци, но станал нетърпелив от колко време отнема това и се присъединил към групи във Facebook, където украинците търсят спонсори.

Тук го намерила 22-годишната София Каркадим – тя бягала от дома си в Лвов след нахлуването на Русия. След като измислила логистиката, София пристигнала в Обединеното кралство на 4 май и отишла да живее с Тони, партньорката му Лорна и техните три и шест годишни дъщери в Брадфорд, Западен Йоркшир.

Тони каза пред The Sun как двойката "си паснала“ и веднага се разбрали наистина добре – отчасти, защото Тони можел да говори словашки, който е подобен на украински.

Двамата започнали да си говорят на език, който Лорна не разбирала, а те оставали да гледат телевизия, след като тя си лягала и редовно ходели на фитнес задно. И двамата казват, че "нямало нищо повече“ и "всичко било невинно“.

В крайна сметка обаче те започнали да "намират извинения да се докоснат и да се докосват един друг“ и нещата се напрегнали в къщата. Тони казал, че ще се прибере заради ястие, приготвено от София, която й казала колко "щастлива е Лорна да го има“. Лорна се ядосала на ситуацията и в крайна сметка помолила  София да напусне дома на семейството.

Но тя била шокирана, когато Тони й казал: "Ако тя си отива, и аз си отивам“. Така 10 дни след пристигането на София новата двойка напуснала къщата и се преместила при родителите на Тони. Започнали да търсят имот заедно и подхванали процеса за вадене на постоянна виза за София.

Тони казва: "Много съжалявам за това, което Лорна преживява, това не беше нейна вина и не беше нещо, което е направила нередно.“

София казва: "Щом го видях, ми хареса. Беше много бързо, но това е нашата любовна история. Знам, че хората ще мислят лошо за мен, но това се случва. Виждах колко нещастен беше Тони.

Един от приятелите на Лорна каза, че самотната майка е "опустошена“.

Виж коментарите (1)

Още по темата (4441):
20.03.2024 Папа Франциск отново призова за преговори за Украйна и Близкия Изток
16.03.2024 Лавров: Въпросът чии са Крим и Севастопол е затворен завинаги
10.03.2024 Земетресение с магнитуд от 4,9 разтърси Западна Турция
07.03.2024 13 мита за войната на Русия в Украйна
05.03.2024 ВВС: Полковник от САЩ е изнасял държавни тайни чрез сайт за запознанства
02.03.2024 Евродепутатът Петър Витанов: След две години война в Украйна не сме се приближили към мира
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).