Мъж обра банка с вибратор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:11 / 18.06.2015
3733
Сапьори взривиха куфарче и други подозрителни предмети в автомобила на жител на Питсбърг, който преди това успя да обере банка, предаде NBC. Обирът е извършен не с какво да е, а със секс играчка. По-специално с вибратор.

35-годишният американец Аарон Стайн ще се изправи пред съда по девет обвинения, включително нападение с утежняващи вината обстоятелства, грабеж, заплаха за използване на оръжие за масово унищожение и, забележете - притежание на имитация на оръжие за масово унищожение. Именно последното е вибраторът.

При обира на банката, от който мъжът си тръгнал с неизвестна за момента сума пари, той заплашил, че има бомба, показал как изпод тениската му висят жици и поискал всички пари в брой от касиерката. Крадецът си тръгнал с бял автомобил, който малко след това бил спрян от полицаите. 

В него те намерили пари в торба за отпадъци, а под предната седалка до шофьора бил скрит инструментът, който според обвинението Стайн използвал за банковия обир - "самоделна кутия, направена от кашон, черно тиксо, вибратор и мобилен телефон".

Уредът бил изследван с помощта на полицейско куче и бил взривен като предпазна мярка, обясниха от полицията.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Ето го големия победител в "Като две капки вода"!
Зомбори отговори дали ще започне да пее професионално
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Венелин Венков за напускането си от "Ку-ку бенд": Само свирим каш...
Екзотично растение, познато като Вирджинският орех, помага при пр...
"Евровизия" - на едно място видяхме всички болести, от които боле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).