Мотото на най-ниската двойка в света: Размерът няма значение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:10 / 22.06.2016
4614
Размерът няма значение, когато става дума за любов. Това е мотото на най-ниската двойка в света. Паоло Габриел да Силва Барос и половинката му в живота Катуичи Хашино са високи едва 90 см. 

Признават, че се сблъскват с много трудности в ежедневието си, но за сметка на това не спират да се обичат вече 10 години. Бразилците, които се надяват да влязат с гръм и трясък в Книгата на Гинес, страдат от хипофизарен нанизъм - изоставане в растежа.

"Сблъскваме се с пренебрежително отношение. Всеки ден, когато излезем на улицата, първото нещо, което хората правят, е да ни посочат с пръст, да се посмеят и да ни обсъдят. Но това е нещо нормално, с което вече сме свикнали, и не обръщаме внимание", разказва Катуичи пред "Дейли Мейл".

Най-големият кошмар за Паоло и жена му е да изтеглят пари от банкомат. Споделят, че никъде не срещат машина, пригодена за хора с техния ръст, и това на моменти ги изнервя. Освен това срещат сериозни проблеми и с отварянето на врати и прозорци. Въпреки сложните ситуации, в които изпадат, и двамата се стараят да водят нормален живот.

"Имам козметичен салон, изяло пригоден за потребностите на размера ми. Работя всеки ден", допълва още 26-годишната Катуичи.

От своя страна бразилецът Паоло работи като съдебен помощник, но иска един ден да се кандидатира за кмет на града, в който живеят - Итапева. 30-годишният мъж има дори собствена кола и разкрива, че се гордее със себе си за това, че се престрашава да седне зад волана.

Бъдещите най-ниски рекордьори се срещат в сайт за запознанства. "Катуичи ме блокира в интернет и цели 18 месеца не ме потърси. Беше решила, че съм поредният скучен досадник, а аз просто бях учтив, когато й пишех", спомня си влюбеният до уши дребосък.

За негов късмет тя се престрашава и макар че минава много време от първите им разговори, го търси отново. Малко след това любовта им пламва и след 5 г. тя се премества да живее при него.

"Мечтаем за дете, но не знам дали ще мога да го износя. Засега първата ни цел е собствена къща, след това куче, а ако ни е писано, и наследник", допълва нежната половинка на бъдещия кмет.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).