Мисис България 2008: България е като отпреди 20 години, още има "мутри" по нощните заведения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:49 / 18.05.2015
4170
Всеки българин след три ракии става велик, безсмъртен, разбира от футбол, квантова физика, енергетика. Това заяви пред "Тази събота" Ани Иванова, Мисис България 2008. 

Красавицата нашумя с гневния си коментар за ситуацията в страната, видяна през погледа на завърнал се в родината си емигрант.

Ани Иванова живее дълги години във Франция. Завършила е политология, работи в кметството на Монако като асистент и преводач. Има 12-годишни дъщери-близначки. 

"Положението е много по-зле дори от 1994-та, поне тогава се знаеше кой кой е.

По-зле от прехода, който уж беше за добре. Още има "мутри" по нощните заведения, но "мутри ", самопровъзгласили се за " бизнесмени". С ланец, който сякаш го е изровил от Тракийското съкровище, с охрана от 5 човека, които държат под око дали сервитьорът е донесъл правилното количество салфетки.

Разбрах, че ако не си човек на някой, няма как да постигнеш целите си. Или ако нямаш човека и си що-годе добре изглеждаща жена, трябва да си легнеш с някой чичко и вече си назначен на пробен период един месец. Никой не го интересува колко чужди езика владееш или с какво образование си", написа Ани в коментара си.

Тя не скри, че след разпространението му в социалната мрежа, е станала обект на гневни нападки. "Върви си в чужбина", гонели я повечето хора. "Как в чужбина? Аз съм българка, тук ми е родината", заяви Ани.

"Нашите "патриоти" с какво промениха за 20 години държавата? Ако се промени съдебната система, всичко ще е окей. Трябва да се промени съдебната система. Всичките проблеми на държавата идват от там. Защото българинът, докато не му бръкнеш в джоба, той няма да се промени", коментира красавицата.

Тя попита: "Защо, когато се опиташ да дадеш подкуп от 20 евро на чужд полицай, до 72 часа ти е гарантиран арестът, а тук не е така?".


Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Ето го големия победител в "Като две капки вода"!
Зомбори отговори дали ще започне да пее професионално
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Венелин Венков за напускането си от "Ку-ку бенд": Само свирим каш...
Екзотично растение, познато като Вирджинският орех, помага при пр...
"Евровизия" - на едно място видяхме всички болести, от които боле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).