Милионер: Предложих 100 000 долара на жена, която седеше до мен в самолета, за да си свали маската

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
10:39 / 21.03.2023
15467
"Жената, която седеше до мен в първа класа в самолета, отказа 100 000 долара, за да свали маската си за целия полет. Не е шега. Това беше, след като обясних, че маските не вършат работа. Жената работи за фармацевтична компания."

Това написа в "Туитър" милионерът Стив Кирш. 

Стив Кирш е американски предприемач. Той е основал няколко компании и е един от двамата, на който се приписва които изобретяването оптичната мишка. Кирш е както филантропски поддръжник на медицински изследвания, така и популяризатор на дезинформация относно ваксините срещу COVID-19.

"И започнах наддаването от 100 долара. Казах на жената, че като я махне, за да хапне или пийне, може да се зарази с един дъх. Тя свали маската си веднага щом закуската беше сервирана!!!! Защото всички знаят, че не можете да се заразите, докато ядете! Може би следващия път ще седна до някой, който е имал сметка в Silicon Valley Bank (б.р. - тази банка наскоро се срина, след като обяви загуби на стойност 1,8 милиарда долара)", допълни ироничният си статус в социалната мрежа бизнесменът.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
50-годишната Росица Пейчева, бременна в 7-ия месец: Благодаря, че...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).