ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Меркурий влиза в Телец днес, ето какво да не правим и за какво да внимаваме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:56 / 15.05.2024Коментари (0)3694
©
От днес, 15 май, до 3 юни планетата Меркурий ще се намира в практичния и земен знак Телец, което може да доведе до много и драстични обратни в животите на някои от зодиите.

Тъй като Меркурий е планетата на комуникацията, има голямо влияние върху ежедневието ни. И когато една планета влезе в следващия зодиакален знак, това вкарва свежа енергия в живота ви и насочва вниманието ви към нещо ново. Меркурий обича да наблюдава, учи, събира и изчислява, поради което предпочита бързата, логична и интелектуална енергия на двата си управляващи зодиакални знака - Близнаци и Дева.

Въпреки това, когато Меркурий навлезе в земния знак Телец, той променя начина, по който мислим и възприемаме света. Телецът предпочита да поддържа нещата здрави, стабилни и практични.

Меркурий в Телец залага на това да забави темпото, да не бърза и да планира предварително, преди да вземе важни решения. И тъй като Телец управлява петте сетива (зрение, слух, вкус, докосване и обоняние), Меркурий в този знак има тенденцията да прави живота по-ярък, насърчавайки ви да спрете и да помиришете розите. В крайна сметка Телецът се управлява от планетата на любовта Венера.

Ето и какво да очаква всяка една от зодиите в периода 15 май – 3 юни:

Овен

Скоро може да предприемете големи финансови ходове, защото Меркурий е на път да влезе във втория ви дом на парите и материалните притежания. През следващите три седмици може да правите покупки, които никога не сте предполагали, че някога ще направите. Някои неочаквани печалби може да ударят банковата ви сметка когато най-малко очаквате. Не става въпрос обаче за това колко пари имате, а за това какво правите с парите си. Позволете на този транзит да ви помогне да преосмислите това, което цените най-много.

 Телец

Подгответе се за интелектуален тласък, защото Меркурий е на път да активира първия ви дом. През следващите три седмици може да се почувствате по-мотивирани да изразите себе си, да научите нови неща и да споделите опита си. Може да бъдете шокирани от иновативните идеи, които имате, и изненадващите ходове, които правите след това, защото Меркурий ви превръща в революционен лидер. 

Близнаци

През следващите три седмици ще видите нещо, което не сте могли да видите преди. След като Меркурий премине през вашия 12-ти дом, той ще засили нуждата ви от интроспекция и по-дълбоко съзерцание. Вашите сънища вероятно ще станат изключително ярки, извеждайки психическо прозрение, което може да промени изцяло възприеманата ви реалност. Бъдете особено внимателни какво споделяте и с кого избирате да го споделите, защото 12-ти дом е мястото, където живеят и дишат невидими врагове.

Рак

Вие сте на път да спечелите обичта на нищо неподозиращите поддръжници, защото Меркурий навлиза във вашия 11-и дом. През следващите три седмици Меркурий ще увеличи способността ви да достигате до хората. Това е страхотно време да се свържете с такива, които имат подобно мислене и да мечтаете на едро. В края на краищата, 11-и дом е мястото, където наистина имате силата да демонстрирате напредък и популярност.

Лъв

Ще предприемете някои вълнуващи ходове през следващите три седмици, защото Меркурий навлиза във вашия 10-ти дом на професионални занимания. През това време вашите идеи ще бъдат изложени на показ, където началниците ви могат да видят цялата работа, която сте вършили. Пригответе се да направите фурор в кариерата си, особено ако скачате от една работа на друга или от един проект към следващия. 

Дева

Вие сте на път да видите света с нови очи, защото Меркурий лети през вашия девети дом на приключенията. През следващите три седмици Меркурий в Телец ще ви отведе в далечни земи и ще ви направи продуктивни. Може да решите да се запишете на някакъв курс или да довършите нещо незавършено.

Везни

На път сте да получите златна възможност да инвестирате времето, енергията и парите си в нещо ползотворно. След като Меркурий влезе във вашия осми дом, това ще ви вдъхнови да задълбочите ангажиментите си в името на дългосрочен растеж. Това обаче ще доведе и до разкриване на тайни, тъй като осмият дом е мястото, където царува скритата информация.

Скорпион

Вашият социален живот е на път да набере скорост, защото Меркурий активизира вашия седми дом на партньорства. Това ще увеличи желанието ви да се свържете с някого. Това може и да ви навлече врагове и съперници, тъй като този дом управлява както съюзници, така и противници. Така или иначе, вашите отношения ще бъдат изненадващи през следващите три седмици.

Стрелец

Пригответе се за повишаване на продуктивността, защото Меркурий официално зарежда вашия шести дом на здраве, работа и рутина. Това ще ви вдъхнови да станете по-ефективни с времето и ресурсите си, което ще ви позволи да се възползвате максимално от свободното си време. Освен това ще се увеличи броя на изненадите, които се случват, докато сте на работното си място. И ако искате да се възползвате максимално от този транзит, насрочете посещение при вашия лекар и укрепете връзката между ума и тялото си.

Козирог

През следващите три седмици може да се почувствате по-вдъхновени да играете, да се забавлявате и да творите в името на изкуството. Меркурий активира вашия пети дом, като ви подтиква да оцветявате извън линиите и да разгърнете въображението си, за да го види целият свят. В предстоящия период имате силата да създадете следващия си шедьовър и да преоткриете колелото за избрания от вас занаят.

Водолей

Животът ви у дома е на път да стане по-натоварен, тъй като Меркурий навлиза във вашия четвърти дом на дома и семейството. Това може да ви вдъхнови да прекарвате повече време вкъщи, където да се грижите за близките си. Възможно е обаче да има големи изненади, които да повлияят на семейната ви динамика и връзките ви. През следващите три седмици вие преосмисляте разбирането си за любов и безопасност.

Риби

Подгответе се за приток на комуникация, защото Меркурий е на път да активира вашия трети дом на съседски взаимодействия, близки приятели и братя и сестри. Може да имате няколко шокиращи разговора през това време или да се почувствате претоварени от количеството имейли, които трябва да следите. Можете дори да споделите изненадваща истина с познати, което да накара клюките да плъзнат.


Още по темата: общо новини по темата: 661
26.07.2024 »
26.07.2024 »
26.07.2024 »
25.07.2024 »
24.07.2024 »
23.07.2024 »
предишна страница [ 1/111 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Олимпийски игри в Париж 2024
Хороскоп за деня
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: